Покровська сільська рада
Нікопольський район, Дніпропетровська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ВБО «Інститут місцевого розвитку» оголошує конкурс з підтримки громадських ініціатив

Дата: 13.09.2022 11:02
Кількість переглядів: 224

Фото без опису

Всеукраїнська благодійна організація «Інститут місцевого розвитку» оголошує конкурс з підтримки громадських ініціатив «Незламні! Активні!» у рамках проєкту «Добрі сусіди – одна країна».

 

Потенційні учасники: ОСББ, некомерційні громадські організації, які зареєстровані та здійснюють свою діяльність на неокупованих територіях Дніпропетровської, Харківської, Одеської, Запорізької, Херсонської та Миколаївської областей, а також ініціативні громадяни – мешканці таких територій, у тому числі співвласники багатоквартирних будинків, члени громадських об’єднань та некомерційних громадських організацій, місцеві активісти

 

Метапідтримка як наявних соціальних, екологічних, патріотичних ініціатив, так і започаткування нових, які сприятимуть укріпленню гуманістичних цінностей, добросусідства, взаємодопомоги, а також підвищенню громадянської активності, стійкості людей та забезпеченні адхократичності громадської діяльності. Детально у п. 2 положення про конкурс.

Перелік можливих заходів наведено у п. 5 положення про конкурс.

Грантова підтримка надається Організатором у негрошовій формі.

 

Сума допомоги може становити:

- до 30 000 (тридцяти тисяч) грн для учасників, які мають статуси юридичної особи та неприбутковості (див. пп. 4.1-4.3 положення);

- до 10 000 (десяти тисяч ) грн для всіх інших учасників (фізичні особи, див. п. 4.4 положення).

Перелік допустимих витрат міститься у п. 6.1 – 6.6 положення про конкурс.

 

Такі види витрат не можуть бути профінансовані в рамках цього конкурсу: оплата праці керівника та персоналу організації-конкурсанта, податки; придбання обладнання для спостереження; товари та послуги для підтримки діяльності поліції або іншої правоохоронної діяльності; сільськогосподарські товаринасіння, рослини, хімічні засоби їхньої обробки, добрива, пестициди; фармацевтичні препаратипослуги з утилізації небезпечних відходів, у т. ч. енергоефективних ламп, батарейок та інших небезпечних відходів у складі побутових; будівельно-монтажні роботи, будівельні, ремонтні, підготовчі роботиу т. ч. встановлення/монтаж обладнання.

 

Конкурс триватиме з 5 вересняпо 25 грудня 2022 року.

Процедура та критерії визначення переможців конкурсу наведені у п. 9 положення.

Підведення проміжних підсумків та вибір переможців відбуватиметься щомісячно до 25 числа кожного календарного місяця конкурсу: 25 вересня25 жовтня25  листопада. Фінальні підсумки будуть підведені 25 грудня 2022 року.

Заявка (українською мовою у MS Word) має бути надіслана в електронному вигляді на адресу ds-ok@mdi.org.uaУ темі листа слід вказати «Незламні! Активні!/ [Назва організації / ПІБ подавача]». Додатковою перевагою будуть файли або посилання на візуалізацію ідеї / громадської ініціативи, які подаються разом із заявкою.

Положення про конкурс

Інформація сайт https://gurt.org.ua/news/grants/80572/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь