Покровська сільська рада
Нікопольський район, Дніпропетровська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проєкти рішень сільської ради №проєкт «Про оренду приміщення під розміщення КНП «ПЦПМСД» ПСР»

Кількість переглядів: 6
Скликання: VIII скликання
Сесія: 49 сесія
Тип документу: Проєкти рішень сільської ради
Дата: 28.08.2024
Номер документу: проєкт
Назва документу: Про оренду приміщення під розміщення КНП «ПЦПМСД» ПСР
Прикріплені файли:

ПРОЄКТ


М і с ц е в е   с а м о в р я д у в а н н я

П О К Р О В С Ь К А  С І Л Ь С Ь К А  Р А Д А

НІКОПОЛЬСЬКОГО РАЙОНУ   ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Сорок дев’ята сесія восьмого скликання

РІШЕННЯ

 

28 серпня 2024 року                   с. Покровське                   №  - 49/VIII

 

Про оренду приміщення під розміщення КНП «ПЦПМСД» ПСР

 

У зв’язку із військовою агресією російської федерації, розглянувши лист директора КНП «ПЦПМСД» ПСР, відповідно до статей 17, 25, 64 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пропозиції постійної комісії сільської ради з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва сільська рада, ВИРІШИЛА:

 

1. Погодити договір оренди нежитлового приміщення будівлі центральної контори (І поверх: 1-7, 10-12, 15), площею 265,5 квадратних метрів, що розташоване за адресою: вул. Калнишевського, 18б, с. Покровське Нікопольського району Дніпропетровської області та належить на праві приватної власності ТОВ «Перспектива» між комунальним некомерційне підприємство «Покровський  центр первинної медико-санітарної допомоги» Покровської сільської ради (орендар) та ТОВ «Перспектива» (орендодавець) згідно з додатком до рішення.

2. Відділу охорони здоров’я та соціального захисту населення Покровської сільської ради (ШЕСТАК Інна) підготувати зміни до Програми фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Покровський центр первинної медико-санітарної допомоги» Покровської сільської ради на 2024 рік, передбачивши фінансову підтримку підприємства на оплату орендної плати по договору, передбаченому п. 1 цього рішення, до кінця 2024 року.

3. Фінансовому відділу Покровської сільської ради (КНИШ  Анна) передбачити кошти у місцевому бюджеті Покровської територіальної громади, на видатки, передбачені п. 3 цього рішення.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію сільської ради постійна комісія з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва.

 

В.о. сільського голови                                                        Валентина МОСТИКА

 

 

 

 

 

Додаток

до рішення Покровської сільської ради

28 серпня 2024 року №        - 49/VІІІ

 

Договір №_____
оренди нежитлового приміщення

 

с. Покровське                                                                                      « 02 » вересня 2024 року

 

ОРЕНДОДАВЕЦЬ: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ПЕРСПЕКТИВА» (код ЄДРПОУ 32616819), в особі директора Храпова Олега Вікторовича, який діє на підставі Статуту, з однієї сторони, та

            ОРЕНДАР:

КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ПОКРОВСЬКИЙ ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ» ПОКРОВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ (код ЄДРПОУ 43969349), в особі директора Мірошниченка Артема Миколайовича, що діє на підставі Статуту, разом іменовані Сторони і окремо – Сторона, уклали цей договір оренди нежитлового приміщення (далі – договір) про наступне:

  1. ПРЕДМЕТ ДОГОВОРУ

1.1. За цим договором ОРЕНДОДАВЕЦЬ зобов’язується передати ОРЕНДАРЕВІ в строкове платне користування з метою здійснення останнім своєї діяльності та функцій наступне нежитлове приміщення з меблями та устаткуванням, а саме І поверх нежитлової будівлі площею 265,5 квадратних метрів (будівлі центральної контори), що розташоване за адресою: вул. Калнишевського, 18б, с. Покровське Нікопольського району Дніпропетровської області (далі - нежитлове приміщення), а ОРЕНДАР зобов’язується прийняти це майно, своєчасно сплачувати орендну плату та після припинення цього договору повернути орендоване майно ОРЕНДОДАВЦЕВІ в належному стані.

1.2. Стан нежитлового приміщення, що орендується, на момент передачі в оренду - задовільний.

1.3. Нежитлове приміщення, вказане у п.1.1. цього Договору, належить ОРЕНДОДАВЦЮ на праві приватної власності, що підтверджується СВІДОЦТВОМ про право власності на нерухоме майно САС №773674 від 02.04.2010 року та ВИТЯГОМ про реєстрацію права власності на нерухоме майно №25767119 від 02.04.2010 року.

1.4. Документом, що свідчить про передачу в оренду нежитлового приміщення, є відповідний Акт приймання-передачі, що є невід'ємною частиною цього Договору (Додаток №1). Акт підписується повноважними представниками сторін.

  1. ПРАВА ТА ОБОВ’ЯЗКИ СТОРІН

2.1. ОРЕНДОДАВЕЦЬ зобов’язаний:

2.1.1 передати ОРЕНДАРЮ нежитлове приміщення протягом 3-х днів з моменту підписання цього Договору;

2.1.2 якісно і за власний рахунок здійснювати капітальний ремонт або інші істотні ремонтні роботи, включаючи технічний догляд та ремонт конструктивних елементів або систем нежитлового приміщення;

2.1.3 не чинити будь-яких перешкод у здійсненні орендарем своїх прав, що виникають з цього Договору та передбаченні чинним законодавством України.

2.2. ОРЕНДОДАВЕЦЬ має право:

2.2.1 здійснювати перевірку використання ОРЕНДАРЕМ нежитлового приміщення відповідно до умов цього Договору;

2.2.2 вимагати розірвання Договору, якщо:

а) ОРЕНДАР своєю недбалою поведінкою створює загрозу пошкодження чи знищення нежитлового приміщення;

б) ОРЕНДАР використовує нежитлове приміщення не за призначенням відповідно до мети, зазначеної в п. 1.1 цього Договору;

в) ОРЕНДАР не сплачує орендну плату та/або не відшкодовує витрати на оплату електроенергії протягом останніх 3 місяців підряд.

2.3. ОРЕНДАР зобов’язаний:

2.3.1 використовувати нежитлове приміщення відповідно до мети, зазначеної в п. 1.1. цього Договору;

2.3.2 своєчасно і в повному обсязі сплачувати орендну плату, а також вчасно відшкодовувати витрати на оплату електроенергії згідно діючих розцінок та укладених ОРЕНДОДАВЦЕМ договорів;

2.3.3 самостійно і за власний рахунок здійснювати поточний ремонт нежитлового приміщення упродовж строку дії Договору;

2.3.4 нести всі витрати з експлуатації нежитлового приміщення;

2.3.5 утримувати нежитлове приміщення у належному стані з урахуванням чинних санітарних норм, правил та вимог;

2.3.6 забезпечити пожежну безпеку нежитлового приміщення, додержання протипожежних вимог стандартів, норм, правил;

2.3.7 не здійснювати без попередньої письмової згоди ОРЕНДОДАВЦЯ перебудову, добудову та перепланування нежитлового приміщення;

2.3.8 безперешкодно допускати до нежитлового приміщення представників ОРЕНДОДАВЦЯ для перевірки його використання відповідно до умов цього Договору;

2.3.9 самостійно нести відповідальність за збереження свого майна, що знаходиться у нежитловому приміщенні.

2.4. ОРЕНДАР має право:

2.4.1 за згодою ОРЕНДОДАВЦЯ обладнати нежитлове приміщення за власний рахунок;

2.4.2 вимагати від ОРЕНДОДАВЦЯ надання нежитлового приміщення у випадку його не передачі у встановлений цим Договором строк.

2.4.3 переважне перед іншими особами на продовження цього Договору після закінчення терміну його дії за умови належного виконання зобов’язань за цим Договором (в тому числі щодо сплати орендної плати).

  1. РОЗМІР ПЛАТЕЖІВ ТА РОЗРАХУНКИ ЗА ДОГОВОРОМ

3.1. Розмір орендної плати щомісяця становить 59 000 (п’ятдесят дев’ять тисяч) гривень 00 копійок, без ПДВ. Розмір орендної плати може бути змінений за погодженням сторін, а також в інших випадках, передбачених законодавством. Ціна цього Договору становить: 236 000,00 грн. (Двісті тридцять шість тисяч гривень, 00 копійок), без ПДВ.

3.2. В розмір орендної плати входять витрати Орендодавця на утримання орендованого майна.

3.3. Факт наданих послуг підтверджується актом про надання послуги оренди приміщення, додатком до якого є рахунок Орендодавця, який складається щомісячно не пізніше 5 числа місяця, наступного за звітним, та у 2 (двох) примірниках надається Орендарю, стосовно Послуг, що були надані у відповідному місяці. Орендар протягом 7 (семи) банківських днів після отримання такого Акту зобов’язаний підписати його та один примірник повернути Орендодавцю або надіслати Орендодавцю обґрунтовану відмову від приймання послуг.

3.4. Оплата за цим Договором провадиться шляхом безготівкового перерахування коштів на поточний рахунок Орендодавця в національній валюті України.

3.5. Орендар протягом 10-ти банківських днів із дня отримання Акту приймання-передачі наданих послуг зобов’язаний зареєструвати юридичні й фінансові зобов’язання в ДКСУ.  

3.6. Оплата за послуги, надані у відповідному місяці, має бути зарахована на поточний рахунок Орендодавця не пізніше, ніж через 20 банківських днів з моменту підписання сторонами Акту приймання-передачі послуг, наданих у відповідному місяці.

3.7. Орендар не несе відповідальності за несвоєчасне перерахування Держказначейством оплати за послуги Орендодавцю, яка було своєчасно відповідно до п. 3.5. Договору зареєстрована в ДКСУ.    

3.8. Орендна плата нараховується з моменту підписання сторонами цього договору і до дня повернення Орендарем Приміщень Орендодавцю по відповідному Акту приймання-передачі.

3.9. Витрати на оплату електроенергії не входять до орендної плати та відшкодовуються ОРЕНАДРЕМ відповідно до договору про відшкодування вартості спожитої електроенергії, який укладається сторонами протягом п’яти робочих днів з дати укладення цього договору.

  1. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ

4.1. За невиконання або несвоєчасне виконання Сторонами взятих на себе зобов'язань, винна Сторона несе відповідальність, передбачену чинним законодавством України.

4.2. При несплаті або несвоєчасній сплаті ОРЕНДАРЕМ орендної плати, ОРЕНДАР сплачує ОРЕНДОДАЦЮ пеню в розмірі подвійної облікової ставки Національного банку України за кожний день прострочення.

4.3. ОРЕНДАР відшкодовує збитки, завдані ОРЕНДОДАВЦЮ внаслідок пошкодження орендованого майна, шляхом приведення пошкодженого майна в попередній стан або відшкодування вартості приведення майна в попередній стан.

  1. ОБСТАВИНИ НЕПЕРЕБОРНОЇ СИЛИ

5.1.Сторони звільняються від відповідальності за часткове чи повне невиконання своїх зобов'язань за цим Договором, якщо таке невиконання настало в результаті надзвичайних і невідворотних за даних умов обставин (непереборна сила). До обставин непереборної сили Сторони, зокрема, відносять: пожежа, повінь, землетрус або інші стихійні лиха, війна, військові дії будь-якого виду, техногенні катастрофи, акції громадянської непокори, заколоти, тощо, дії органів державної влади і управління, а також будь-які інші обставини, що знаходяться поза контролем Сторін і є надзвичайними або невідворотними за даних умов подіями, у тому числі прийняття законів або інших нормативних актів України, що забороняє або обмежує будь-яку дію, передбачену цим Договором.

5.2.Настання, дія і припинення обставин непереборної сили підтверджуються відповідними довідками Торгово-промислової палати України.

5.3.При виникненні обставин непереборної сили, що перешкоджають виконанню зобов'язань за цим Договором однією із сторін, вона зобов'язана сповістити іншу сторону не пізніше п'яти календарних днів з моменту виникнення таких обставин. При цьому термін виконання зобов'язань за цим Договором переноситься на строк дії таких обставин.

5.4.Не повідомлення чи несвоєчасне повідомлення сторін про настання обставин непереборної сили не може бути виправданням для невиконання чи неналежного виконання взятих на себе відповідно до цього Договору зобов'язань.

5.5.У випадку продовження дії обставин непереборної сили більше двох місяців, Сторони зобов'язані зустрітися й обговорити доцільність подальшого виконання ними умов цього Договору.

  1. ПРИПИНЕННЯ ДІЇ ДОГОВОРУ

6.1. Дія договору припиняється у разі:

6.1.1. Пошкодження орендованого майна, яке унеможливлює його подальше використання за призначенням.

6.1.2. Відчуження нежитлового приміщення, що є предметом цього договору.
6.1.3. Ліквідації ОРЕНДАРЯ або ОРЕНДОДАВЦЯ.

6.2. Договір може бути достроково розірваний в односторонньому порядку за ініціативою ОРЕНДОДАВЦЯ, якщо ОРЕНДАР не сплачує орендну плату та/або не відшкодовує витрати на оплату електроенергії більше 3 місяців підряд.

6.3. Договір може бути достроково розірваний за ініціативою ОРЕНДАРЯ у випадках, зумовлених економічною неефективністю використання приміщення. Вартість проведеного за рахунок ОРЕНДАРЯ ремонту, покращення, утримання при цьому не відшкодовується.

6.4. Про розірвання договору інша сторона письмово попереджається за 10 (десять) днів.

6.5. При припиненні договору ОРЕНДАР зобов’язується протягом 10 днів з моменту такого розірвання/припинення передати ОРЕНДОДАВЦЕВІ орендоване майно в належному стані на підставі Акту приймання-передачі, що є невід'ємною частиною цього Договору (Додаток №2). Акт підписується повноважними представниками сторін.

6.5.1. ОРЕНДАР, який затримав повернення майна ОРЕНДОДАВЦЕВІ, несе ризик його випадкового знищення або випадкового пошкодження.

6.5.2. Якщо ОРЕНДАР не виконує обов’язку щодо повернення приміщення, ОРЕНДОДАВЕЦЬ має право вимагати від ОРЕНДАРЯ сплати неустойки у розмірі подвійної орендної плати за час прострочення.

6.6. Після закінчення строку дії договору оренди усі невіддільні від приміщення поліпшення, зроблені ОРЕНДАРЕМ, переходять у власність ОРЕНДОДАВЦЯ безкоштовно.

 

  1. ДІЯ ДОГОВОРУ

7.1. Договір вступає в силу з дня його підписання і діє до «31» грудня 2024 року, але в будь – якому випадку до повного виконання Сторонами своїх зобов’язань за Договором. Закінчення строку Договору не звільняє Сторони від відповідальності за його порушення, яке мало місце під час дії Договору.

  1. ІНШІ УМОВИ

8.1. Всі спори з приводу виконання або припинення цього договору, не врегульовані переговорами сторін, вирішуються у судовому порядку згідно чинного законодавства України .

8.2. Сторони вправі в період дії цього договору вносити в нього зміни шляхом укладення додаткової угоди, яка набирає чинності з моменту належного її оформлення.

8.3. Усі зміни і доповнення до цього Договору дійсні, якщо вони викладені в письмовій формі і підписані обома Сторонами.

8.4. З питань, не передбачених цим Договором, Сторони керуються чинним законодавством України.

8.5. Представники Сторін, уповноваженні на укладання цього Договору, погодились, що їх персональні дані, які стали відомі Сторонам в зв’язку з укладанням цього Договору включаються до баз персональних даних Сторін. Підписуючи даний Договір уповноважені представники Сторін дають згоду (дозвіл) на обробку їх персональних даних, з метою підтвердження повноважень суб’єкта на укладання, зміну та розірвання Договору, забезпечення реалізації адміністративно-правових і податкових відносин, відносин у сфері бухгалтерського обліку та статистики, а також для забезпечення реалізації інших передбачених законодавством відносин. Представники сторін підписанням цього договору підтверджують, що вони повідомлені про свої права відповідно до ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних».

8.6. Цей договір складений в двох примірниках, по одному для кожної із сторін, що мають однакову юридичну силу.

  1. РЕКВІЗИТИ ТА ПІДПИСИ СТОРІН

ОРЕНДОДАВЕЦЬ

ТОВ «ПЕРСПЕКТИВА»

ОРЕНДАР

ЄДРПОУ: 32616819

ІПН 326168104221

Місце реєстрації: 53273 вул. Калнишевського, буд. 18-Б, с. Покровське,

Нікопольський р-н, Дніпропетровська обл.,

Тел.:0993110196, 0676234180

р/р UA883052990000026003050214448

МФО 305299

в КБ «Приватбанк» м. Дніпро

E-mail: percpektiva@i.ua

 

Директор

КНП «ПЦПМСД» ПСР

ЄДРПОУ: 43969349

Місце реєстрації: 53273, Дніпропетровська обл.,Нікопольський р-н, с. Покровське,  вул. Калнишевського, 19б

Тел.: (095) 555-10-09

р/р UA288201720344370001000158903

в ДКСУ м. Київ

МФО 820172

E-mail: pokrovskyicentrpmsd@gmail.com

 

Директор

                        ___________Олег ХРАПОВ

 ___________Артем МІРОШНИЧЕНКО

 

 

 

 

 

 

Додаток №1

до Договору оренди

нежитлового приміщення

№________ від ___________ року

 

 

Акт приймання-передачі

с. Покровське

Нікопольського району

Дніпропетровської області                                                               «_____» ________202_року

 

ОРЕНДОДАВЕЦЬ: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ПЕРСПЕКТИВА» (код ЄДРПОУ 32616819), в особі директора Храпова Олега Вікторовича, який діє на підставі Статуту, з однієї сторони, та

            ОРЕНДАР: КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ПОКРОВСЬКИЙ ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ» ПОКРОВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ (код ЄДРПОУ 43969349), в особі директора Мірошниченка Артема Миколайовича, який діє на підставі Статуту, з іншої сторони,

разом іменовані Сторони і окремо – Сторона, склали цей Акт про наступне:

 

  1. ОРЕНДОДАВЕЦЬ передав, а ОРЕНДАР прийняв в строкове платне користування з метою здійснення останнім своєї діяльності та функцій наступне нежитлове приміщення з меблями та устаткуванням, а саме І поверх нежитлової будівлі площею 265,5 квадратних метрів (будівлі центральної контори), що розташоване за адресою: вул. Калнишевського, 18б, с. Покровське Нікопольського району Дніпропетровської області, яке складається:
  • приміщення 64,2 м. кв,в, в  якому знаходиться: офісний стіл – 7 шт,  тумби – 5 шт, шафа для одягу – 1 шт, шафа для паперів, жалюзі вертикальні – 7 шт;
  • приміщення 34,0 м. кв., в  якому знаходиться: офісний стіл прямокутний – 2 шт, офісний стіл кутовий – 2 шт, шафа для одягу – 1 шт., тумба – 2 шт, шафа для паперів – 1 шт, кондиціонер – 1 шт, жалюзі вертикальні – 2 шт.;
  • приміщення 10,5 м. кв., в  якому знаходиться: офісний стіл кутовий – 1 шт, тумба – 1 шт., шафа для паперів – 1 шт., жалюзі вертикальні – 1 шт.;
  • приміщення 8 м.кв., в  якому знаходиться: стіл офісний – 1 шт, шафа для паперів – 1 шт, жалюзі вертикальні – 1 шт, тумба – 1 шт;
  • приміщення 7,1 м. кв в.,  якому знаходиться: стелажі, жалюзі вертикальні – 1 шт;
  • приміщення 21,8 м. кв в  якому знаходиться: стіл обідній – 1 шт, кухонний гарнітур- 1 шт, бойлер – 1 шт, жалюзі вертикальні – 2 шт;
  • 2 приміщення санвузол: 2,70 м. кв., в якому знаходиться рукомийник – 1 шт, бойлер – 1 шт. жалюзі вертикальні – 1 шт, та 3,2 м. кв., в якому знаходиться унітаз – 2 шт.
  • приміщення (фойє) 41,2 м. кв, в  якому знаходиться: жалюзі вертикальні – 2 шт,;
  • приміщення 16,2 м. кв, в  якому знаходиться: стіл офісний – 2 шт, тумба – 1 шт, жалюзі вертикальні – 1 шт.
  • приміщення (коридор) – 62,4 м. кв.

 

  1. Нежитлове приміщення передається ОРЕНДАРЮ в задовільному стані,  належному до експлуатації.
  2. ОРЕНДАР засвідчує, що нежитлове приміщення придатне для оренди згідно Договору оренди нежитлового приміщення №07122022/1 від 07.12.2022 року, претензій чи зауважень до ОРЕНДОДАВЦЯ немає.
  3.  ОРЕНДАР підтверджує, що в момент підписання цього Акту йому ОРЕНДОДАВЦЕМ передані ключі від нежитлового приміщення.
  4. Цей Акт є невід’ємною частиною договору оренди нежитлового приміщення №_____від ___________ року.
  5. Акт складено у 2-х примірниках на 1 аркуші кожний, по одному для кожної із Сторін, що мають однакову юридичну силу.
  6. РЕКВІЗИТИ ТА ПІДПИСИ СТОРІН

ОРЕНДОДАВЕЦЬ

ТОВ «ПЕРСПЕКТИВА»

ОРЕНДАР

ЄДРПОУ: 32616819

ІПН 326168104221

Місце реєстрації: 53273 вул. Калнишевського, буд. 18-Б, с. Покровське,

Нікопольський р-н, Дніпропетровська обл.,

Тел.:0993110196, 0676234180

р/р UA883052990000026003050214448

МФО 305299

в КБ «Приватбанк» м. Дніпро

E-mail: percpektiva@i.ua

 

Директор

КНП «ПЦПМСД» ПСР

ЄДРПОУ: 43969349

Місце реєстрації: 53273, Дніпропетровська обл.,Нікопольський р-н, с. Покровське,  вул. Калнишевського, 19б

Тел.: (095) 555-10-09

р/р UA288201720344370001000158903

в ДКСУ м. Київ

МФО 820172

E-mail: pokrovskyicentrpmsd@gmail.com

 

Директор

 ___________Артем МІРОШНИЧЕНКО

                        ___________Олег ХРАПОВ

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь