Покровська сільська рада
Нікопольський район, Дніпропетровська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Повідомлення про оприлюднення регуляторного акта – проекту рішення Покровської сільської ради «Про затвердження Методики розрахунку орендної плати за майно, що є комунальною власністю Покровської сільської ради»

Дата: 29.03.2021 14:33
Кількість переглядів: 396

Фото без опису

Відповідно до вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється проект рішення Покровської сільської ради «Про затвердження Методики розрахунку орендної плати за майно, що є комунальною власністю Покровської сільської ради».

         Розробник проекту - Відділ комунальної власності, земельних відносин, екології та природних ресурсів Покровської сільської ради.

Проект розроблений з метою забезпечення вимог Закону України від 03 жовтня 2019 року №157-ІХ «Про оренду державного та комунального майна» та створення єдиного організаційно-економічного механізму справляння плати за оренду майна комунальної власності покровської сільської територіальної громади, а також використовувати чіткого механізму визначення суми орендного платежу за нерухоме та окремо визначене рухоме комунальне майно територіальної громади.

Підставою для розробки проекту рішення є вимоги частини 2 статті 17 Закону України «Про оренду державного та комунального майна».

Проект рішення разом з аналізом регуляторного впливу оприлюднюється на офіційному веб-порталі Покровської сільської ради за адресою: https://pokrovska-gromada.gov.ua/.

З текстом проекту рішення та аналізом його регуляторного впливу також можливо ознайомитися у Відділі комунальної власності, земельних відносин, екології та природних ресурсів Покровської сільської ради.

Зауваження та пропозиції у письмовій формі від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються Відділом комунальної власності, земельних відносин, екології та природних ресурсів Покровської сільської ради протягом місяця з дня оприлюднення проекту рішення за адресою розробника: 53273, Дніпропетровська область, Нікопольський район, село Покровське, вулиця Калнишевського, будинок №19-Б.

Дата оприлюднення 29 березня 2021 року 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь