Покровська сільська рада
Нікопольський район, Дніпропетровська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Повідомлення про оприлюднення регуляторного акта – проекту рішення Покровської сільської ради «Про затвердження Примірного договору оренди нерухомого або іншого окремого індивідуально визначеного майна, що належить до комунальної власності Покровсько

Дата: 02.04.2021 14:36
Кількість переглядів: 432

Фото без опису

Відповідно до вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється проект рішення Покровської сільської ради «Про затвердження Примірного договору оренди нерухомого або іншого окремого індивідуально визначеного майна, що належить до комунальної власності Покровської сільської ради».

         Розробник проекту - Відділ юридичного забезпечення Покровської сільської ради.

Проект розроблений з метою забезпечення вимог Закону України від 03 жовтня 2019 року №157-ІХ «Про оренду державного та комунального майна» та створення єдиного підходу до Орендодавців комунального майна Покровської сільської територіальної громади при укладенні договорів оренди, належного правового оформлення орендних правовідносин.

Підставою для розробки проекту рішення є вимоги частини 1 статті 16 Закону України «Про оренду державного та комунального майна».

Проект рішення разом з аналізом регуляторного впливу оприлюднюється на офіційному веб-порталі Покровської сільської ради за адресою: https://pokrovska-gromada.gov.ua/.

З текстом проекту рішення та аналізом його регуляторного впливу також можливо ознайомитися у Відділі юридичного забезпечення Покровської сільської ради.

Зауваження та пропозиції у письмовій формі від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються Відділом юридичного забезпечення Покровської сільської ради протягом місяця з дня оприлюднення проекту рішення за адресою розробника: 53273, Дніпропетровська область, Нікопольський район, село Покровське, вулиця Калнишевського, будинок №19-Б.

Дата оприлюднення 02 квітня  2021 року 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь