Покровська сільська рада
Нікопольський район, Дніпропетровська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Повідомлення про оприлюднення регуляторного акта – проекту рішення Покровської сільської ради «Про затвердження Правил благоустрою території населених пунктів Покровської сільської ради».

Дата: 28.04.2021 14:38
Кількість переглядів: 347

Фото без опису

         Відповідно до вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється проект рішення Покровської сільської ради «Про затвердження Правил благоустрою території населених пунктів Покровської сільської ради».

         Розробник проекту - Відділ житлово-комунального господарства, транспорту та благоустрою Покровської сільської ради.

Метою розробки та впровадження регуляторного акта є – забезпечення благоустрою на території населених пунктів Покровської сільської ради, підтримання в них чистоти та належного санітарного стану, встановлення єдиних правил благоустрою, утримання об’єктів і елементів благоустрою, регулювання прав та обов’язків учасників правовідносин у сфері благоустрою, створення сприятливих умов для життєдіяльності територіальної громади.

Підставою для розробки проекту рішення є Закон України «Про благоустрій населених пунктів».

Проект рішення разом з аналізом регуляторного впливу оприлюднюється на офіційному веб-порталі Покровської сільської ради за адресою: https://pokrovska-gromada.gov.ua/.

З текстом проекту рішення та аналізом його регуляторного впливу також можливо ознайомитися у Відділі житлово-комунального господарства, транспорту та благоустрою Покровської сільської ради.

Зауваження та пропозиції у письмовій формі від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються Відділом житлово-комунального господарства, транспорту та благоустрою Покровської сільської ради протягом місяця з дня оприлюднення проекту рішення за адресою розробника: 53273, Дніпропетровська область, Нікопольський район, село Покровське, вулиця Калнишевського, будинок №18-д/1.

Дата оприлюднення 28 квітня 2021 року


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь