Покровська сільська рада
Нікопольський район, Дніпропетровська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Голосуйте за проекти «Громада своїми руками»

Дата: 18.06.2021 13:25
Кількість переглядів: 870

Фото без опису

7 червня 2021 стартувало онлайн-голосування за проекти конкурсу грантів ДТЕК «Громада своїми руками». До 20 червня кожен житель України може віддати свій голос за вподобані проекти, які опубліковані на сайті https://gromada.dtek.com/. Кращі ідеї проектів з енергоефективності, благоустрою або інклюзивності отримають додаткові 5 балів до оцінки і збільшать свої шанси на отримання грантів від ДТЕК.

 

«Громада своїми руками» - це конкурс грантів від ДТЕК для благоустрою та розвитку співпраці між жителями, бізнесом і адміністраціями на місцях. Проект базується на принципах ESG і відповідає цілям сталого розвитку ООН. Метою конкурсу є активізація місцевих жителів для поліпшення соціальної інфраструктури. У кожного була можливість подати заявку на реалізацію проекту для благоустрою своєї громади, після чого конкурсна комісія визначить проекти-переможці, яким буде надано фінансування. Сума одного гранту може досягати 80 тис. Проект «Громада своїми руками» існує з 2013 року на територіях, де представлений бізнес ДТЕК Енерго. Цього року ініціативу підтримали також бізнес ДТЕК Нафтогаз і ДТЕК ВДЕ. Всього участь в конкурсі беруть участь 32 громади з 11 областей України.

 

Вперше особливий акцент в проектах приділено аспекту створення безбар'єрного середовища, інклюзивності в широкому сенсі. Це передбачає розвиток доступної соціально-орієнтованої інфраструктури для людей з інвалідністю та соціально незахищених верств населення. Всього в 2021 році компанія отримала 662 заявки на участь в конкурсі з яких близько 50% проектів спрямовані на реалізацію принципів безбар'єрності та відкритості.

 

ДТЕК як соціально відповідальний бізнес, який зацікавлений у сталому розвитку територій, підтримує проекти, спрямовані на підвищення конкурентоспроможності регіонів, якості життя в містах і населених пунктах. Проект «Громада своїми руками» об'єднує людей навколо ідей поліпшення їх міст і селищ. Так в 2021 році більше 8000 чоловік стали членами ініціативних груп, які розробляли і подавали заявки на участь в конкурсі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь