Покровська сільська рада
Нікопольський район, Дніпропетровська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаємо преможців!

Дата: 13.07.2021 16:39
Кількість переглядів: 766

Фото без опису

 

Шановні мешканці громади!

 

Вітаємо! Покровська сільська територіальна громада за результатами конкурсного відбору стала переможцем проєкту "Діємо для здоров'я". Ми є учасниками україно-швейцарського проєкту "Діємо для здоров'я", який має на меті зменшити тягар хвороб та запобігти передчасній смертності від неінфекційних захворювань.

Неінфекційні захворювання - група захворювань, які ще часто називають хронічними. Вони не передаються від людини до людини і, як правило, мають тривалий перебіг. До них відносяться такі групи захворювань, як серцево-судинні захворювання, цукровий діабет, хронічні захворювання легенів, онкологічні захворювання, психічні розлади. 

5 липня поточного року у  сільському будинку культури с.Покровське провели робочу зустріч в рамках реалізації проєкту Дмитро Якимець - експерт із розвитку громад зі Львова, Юрій Корягін - регіональний координатор у Дніпропетровській області та Марина Брага - комунікаційна менеджерка проекту з Києва.

На зустрічі оцінювалися ключові показники індексу здоров'я Покровської сільської територіальної громади для формування пріоритетів та заходів у майбутньому. В т.ч. для подальшого напрацювання ідей локальних проектів.

Проєкт реалізується за підтримки Швейцарії, що надається через Швейцарську агенцію розвитку та співробітництва. Детальніше про проєкт можна дізнатися на сайті https://actforhealth.in.ua/  та фейсбук сторінці https://www.facebook.com/actforhealth.ua/. 

 

В рамках цього проєкту наша громада зможе реалізувати ініціативи, направлені на збереження здоров'я населення. Щоб визначити пріоритети та зрозуміти, що саме потребує покращення, потрібна ваша допомога. 

Заповніть, будь ласка, анкету, відповівши на запитання, пов'язані із здоров'ям в громаді. На заповнення анкети потрібно 10-15 хвилин. З вашою допомогою ми зможемо визначити пріоритети та впровадити активності, які допоможуть населенню громади бути більш здоровими. 

Анкета для опитування рівня громадського здоров'я у Покровської ТГ знаходиться за посиланням:

 https://forms.gle/b22HoS6VfnCdz2Pi6

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь