Покровська сільська рада
Нікопольський район, Дніпропетровська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Профілактика наркоманії серед підлітків!

Дата: 09.09.2021 11:22
Кількість переглядів: 1404

Фото без опису

8 вересня на базі Покровського ліцею та Капулівської гімназії   Покровської сільської ради Покровським сільським центром надання соціальних послуг спільно з інспектором сектору ювенальної превенції Нікопольського РУП ГУНП в Дніпропетровській області та лікарем-наркологом КЗ «Нікопольська лікарня» Покровської сільської ради з метою недопущення розповсюдження наркотиків в дитячому середовищі та раннього виявлення дітей, що вживають наркотики було проведено виховну бесіду на тему «Наркотики і наркоманія –підступний ворог людства» під час якої дітьми було переглянуто відео на тему: «Профілактика наркоманії серед підлітків».

Під час бесіди учням було роз’яснено, що наркоманія – це не тільки тяжке захворювання, а й надзвичайно небезпечне соціальне явище, яке поширюється у всьому світі, в тому числі і в Україні. До вживання наркотиків залучаються переважно особи молодого віку. Зловживання наркотиками підриває здоров’я людини, викликає деградацію особистості, втрату нею соціального статусу. Вживання наркотиків серед молоді – це досить актуальна проблема сучасного суспільства. На сьогодні, наркоманію відносять до соціальних проблем.

Основною метою проведеного заходу було донести до підлітків небезпеку вживання наркотичних засобів та медико-соціальні наслідки, тому що, в наш час наркоманія досягла масштабів епідемії. Її поширення йде набагато швидше, ніж вживаються заходи щодо боротьби із цим страшним явищем.

Також у заході взяли участь представники реабілітаційного центру, які в минулому були наркозалежні та поділились власним життєвим негативним досвідом.

 

Директор Покровського СЦНСП

Юлія Гайдамащук



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь