Покровська сільська рада
Нікопольський район, Дніпропетровська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Всеукраїнський профілактичний захід "УРОК"

Дата: 16.09.2021 14:30
Кількість переглядів: 955

Фото без опису

Уже традиційно на початку кожного навчального року проводиться Всеукраїнський профілактичний захід «Урок» з метою виявлення дітей, які не приступили до занять у загальноосвітніх навчальних закладах.

 Керуючись рекомендаціями Національної соціальної сервісної служби України від 30.08.2021 року № 0000-0201-0/12973 з метою виявлення дітей шкільного віку, які не приступили або не охоплені навчанням, усунення причин та умов, що спричиняють дитячу бездоглядність та надання соціального захисту таким дітям, впродовж вересня поточного року службою у справах дітей Покровської сільської ради спільно з відділом освіти, молоді, спорту, культури та туризму Покровської сільської ради проводиться I етап профілактичного заходу «Урок».

Станом на 10 вересня поточного року не виявлено дітей, які не приступили до навчання в загальноосвітніх навчальних закладах Покровської сільської ради.

 З метою вивчення умов проживання та виконання батьками батьківських обов'язків щодо виховання і створення умов для навчання, розвитку власних дітей, у ході проведення заходу, буде відвідано за місцем проживання 10 дітей, які перебувають на обліку служби і проживають у сім'ях, що опинились в складних життєвих обставинах.

  Рейд „Урок” триває, заходи по охопленню всіх дітей навчанням, як вимагає чинне законодавство, триватимуть протягом усього навчального року.

 

Батькам дітей шкільного віку нагадуємо, що за ухилення від забезпечення необхідних умов навчання та виховання дітей передбачена адміністративна відповідальність згідно статті 184 Кодексу України про Адміністративні правопорушення.

 

Служба у справах дітей

Покровської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь