Покровська сільська рада
Нікопольський район, Дніпропетровська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Розпочато роботи по проєкту «ЕНЕРГОЗБЕРЕЖЕННЯ СВОЇМИ РУКАМИ»

Дата: 23.09.2021 12:54
Кількість переглядів: 789

Фото без опису

В рамках реалізації грантів від ДТЕК з благоустрою та розвитку наших міст і сіл у Покровській сільській раді тривають роботи по проєкту "Громада своїми руками".

20 вересня 2021 року  ініціативна група проєкту «ЕНЕРГОЗБЕРЕЖЕННЯ СВОЇМИ РУКАМИ» на чолі з керівником проєкту Балихіною Наталією Іванівною почала роботи по демонтажу та установкі 7 вікон в Покровській АЗПСМ.

Наталія Іванівна зазначила: «Досліджуючи необхідність змін в інфраструктурі с.Покровське в Покровській амбулаторії загальної практики сімейної медицини по вул.Шевченка, буд.2, с.Покровське наша ініціативна група дійшла до висновку, що для жителів с.Покровське є потреба в створенні та реалізації проєкту  - продовження заміни вікон. За оцінкою фахівців до 35% тепла приміщення втрачається через вікна. Склопакети займають більшу частину віконної конструкції, тому на них покладається велика функція – збереження тепла.  Оптимальним рішенням для збереження тепла буде установка однокамерних склопакетів з енергозберігаючим склом.  Витрати на обігрів будівлі складають майже 50% коштів, які заходять по програмі медичних гарантій. Через зношеність фурнітури та дерева, відсутність москітних сіток не повністю є доступність до провітрювання, тому пацієнти, які відвідують амбулаторію очікують прийом на вулиці».

Установка пластикових вікон у Покровській амбулаторії загальної практики сімейної медицини по вул.Шевченка, с.Покровське з якісними склопакетами і надійною фурнітурою, скоротить втрати тепла в 2 рази та значно знизить витрати на обігрів будівлі. Кошти, які будуть заощаджені при енергозбереженні приміщення, ми використаємо на реабілітаційні заходи для осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення. Безпечність та доступність до вікон дасть змогу провітрювати приміщення, а свіже повітря корисне для здоров’я.

Метою проведення робіт є сприяння розвитку громадської активності та ініціативності серед жителів громади, через проведення відкритого Конкурсу міні-грантів «Громада своїми руками». 

ДТЕК - відповідальна і надійна компанія, яка зацікавлена в сталому розвитку територій, прагне об'єднувати людей і допомагати їм робити краще свої міста і селища.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь