Покровська сільська рада
Нікопольський район, Дніпропетровська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Початок робіт згідно проєкту "Безбар'єрний доступ"

Дата: 23.09.2021 14:57
Кількість переглядів: 890

Фото без опису

В рамках реалізації грантів від ДТЕК з благоустрою та розвитку наших міст і сіл у Покровській сільській раді тривають роботи по проєкту "Громада своїми руками".

Сьогодні, 23 вересня 2021 року,  ініціативна група проєкту «БЕЗБАР'ЄРНИЙ ДОСТУП» на чолі з керівником проєкту Кубар Ольгою Анатоліївною завершила роботи по проєкту, який планувався біля Олексіївської АЗПСМ.

Ольга Анатоліївна зазначила: «Досліджуючи необхідність змін в інфраструктурі с.Олексіївка по доступності до очікування амбулаторного прийому Олексіївської амбулаторії загальної практики сімейної медицини наша ініціативна група дійшла до висновку, що для жителів с.Олесіївка є потреба в створенні та реалізації проєкту  - створення зручних умов для безперешкодного доступу осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп, а саме: облаштування парковки для калясок, велосипедів, встановлення лавки для очікування та урни для сміття».

Проєкт ініціативної групи «БЕЗБАР'ЄРНИЙ ДОСТУП» здійснено для  дітей, маломобільних груп населення та пацієнтів с.Олексіївка, які здійснюють лікування та профілактичні заходи в Олексіївській амбулаторії загальної практики сімейної медицини.

«Дякуємо!!! У нас такого ніколи не було!» - зазначають жителі с.Олексіївка.

Метою проведення робіт є сприяння розвитку громадської активності та ініціативності серед жителів громади, через проведення відкритого Конкурсу міні-грантів «Громада своїми руками». 

ДТЕК - відповідальна і надійна компанія, яка зацікавлена в сталому розвитку територій, прагне об'єднувати людей і допомагати їм робити краще свої міста і селища. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь