Покровська сільська рада
Нікопольський район, Дніпропетровська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Співпраця Мінцифри та проєкту PROSTO: адмінпослуги стануть доступнішими для громад

Дата: 26.10.2021 10:38
Кількість переглядів: 322

Фото без опису

Мінцифра співпрацюватиме зі шведським проєктом PROSTO, мета якого — покращити надання послуг жителям громад у рамках реформи децентралізації. Проєкт розпочав роботу 25 жовтня.  

Завдяки цьому громади, які планують створити Центр надання адмінпослуг або прагнуть модернізувати вже наявний ЦНАП, отримають експертну підтримку. Також для керівництва громад та працівників ЦНАП проводитимуться навчальні тренінги, що допоможуть ефективніше надавати послуги жителям.

«Амбітна мета Мінцифри — до 2023 року забезпечити сучасний державний сервіс у кожній громаді. Для цього ми комплексно розвиваємо та збільшуємо мережу ЦНАП, запускаємо цифрові інструменти, навчаємо працівників та впроваджуємо моніторинг та оцінку якості адмінпослуг. Упевнена, що спільно з проєктом PROSTO нам вдасться ще більше наблизитися до реалізації всіх цілей та зробити ЦНАП місцем, що перевищує очікування відвідувачів», — зазначила заступник Міністра цифрової трансформації Людмила Рабчинська.

«У рамках проєкту PROSTO ми продовжуємо допомагати громадам збільшувати свою спроможність, надаючи комплексну експертну підтримку у створенні ефективних центрів надання адміністративних послуг. Ми також будемо підвищувати обізнаність місцевої влади та працівників ЦНАП щодо прозорості, інклюзії та гендерної рівності, використовуючи найкращі шведські практики. Сподіваюся, новостворені громади України скористаються можливостями PROSTO та покращать якість та доступність послуг для своїх мешканців», — зазначила радник, керівник відділу підтримки реформ Посольства Швеції в Україні Сесилія Круна.

Крім цього, PROSTO стане майданчиком для діалогу між центральним урядом та місцевою владою та працюватиме над покращенням законодавства і державних політик у сфері послуг.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь