Покровська сільська рада
Нікопольський район, Дніпропетровська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Запрошуємо прийняти участь...

Дата: 28.11.2021 13:25
Кількість переглядів: 1061

Фото без опису

В рамках реалізації грантів від ДТЕК з благоустрою та розвитку наших міст і сіл у Покровській сільській раді тривають роботи по проєкту "Громада своїми руками".

Проєкт-перможець міжрегіонального конкурсу ДТЕКу «Громада своїми руками» «БЕРЕЗОВИЙ ГАЙ» -  гордість  Покровської сільської ради, адже він об’єднав людей у спільному бажанні зробити життя навколо себе кращим. Особливу увагу  в цьому проєкті приділено створенню безбар'єрного комфортного середовища для жителів з особливими потребами.

Микола Вікторович Хнюкало завжди дбав про благоустрій своєї громади, і саме він навесні минулого року запропонував посадити березовий гай. Мешканка села Покровського  Тетяна Коваленко підхопила цю ідею як  проєкт для капулян, які з радістю її підтримали.

У жовтні ініціативна група проєкту «БЕРЕЗОВИЙ ГАЙ»  проклала сорокаметрову пішохідну доріжку, на яку майже 80 тисяч гривень виділила ДТЕК у якості гранту.  Повз проїжджала група велосипедистів з Покрова. Вони були приємно здивовані та щиро подякували нам за роботу, адже саме ця доріжка допомогає  пішоходам та велосипедистам безпечно подолати непростий поворот.

А саджанці для нашого гаю знаходили навіть у несподіваних місцях.  Перші два помітив Андрій Литвинович, директор ТОВ "ДТЕК Покровська сонячна електростанція", на балконі грязелікарні, уявіть на 3 поверсі. Обережно зняти їх звідти допомогли працівники комунального підприємства «Джерело». У цей день, 26 жовтня, Владиславу Матюку, мешканцю Капулівки,  виповнилося 25 років. Молоді берізки, символічний подарунок йому від громади, хлопець висадив у гаю.

У листопаді ми висадимо 26 беріз, 19 деревець горобини скандинавської, 5 катальп,  3 саджанці гінкго гілоби,  по 2 дуби та липи, вербу «Матсудана», близько 22 кущі - барбарису, тису кущового та магонії. За ці подарунки дякуємо Покровській сільській раді.

Напередодні, у неділю, ми провели підготовчі роботи, а саме, викопали лунки для майбутніх саджанців.

Запрошуємо всіх бажаючих долучитися до нашої ініціативи та допомогти посадити дерева, в кінці вул.Сірка у с.Капулівка. Захід плануємо на понеділок, 29 листопада о 9.00 год.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь