Покровська сільська рада
Нікопольський район, Дніпропетровська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Звіт депутата Алли ЯНИЦЬКОЇ

Дата: 25.01.2022 16:07
Кількість переглядів: 385

Фото без опису

 

Відповідно до статті 16 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» інформую про свою депутатську діяльність за 2021рік.

У 2020 році була обрана депутатом Покровської сільської ради Нікопольського району VІІI скликання від політичної партії «Громадська сила».

За час депутатських повноважень відбулося 17 засідань сесії Покровській сільській раді, у 16 з яких брала участь. Лише на 1 засіданні була відсутня у зв’язку з хворобою. Протягом звітного періоду брала участь у розгляді та прийнятті понад 1400 рішень сесій сільської ради .

Я є секретарем депутатської комісії з прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та регламенту. Протягом звітного періоду взяла участь у 17 засіданнях, за результатами яких готувала протоколи засідань.

З початку набуття повноважень депутата Покровської сільської ради, постійно опікуюся проблемами жителів громади. Нагадаю, що за депутатську діяльність кошти не отримую, а здійснюю свої повноваження на громадських засадах.

Депутати з Приміського працюють спільною групою для вирішення проблемних питань, що турбують жителів села. Це і обрізка дерев, і вуличне освітлення, і ремонт доріг, і посипка доріг в зимовий період тощо.

Так, за звітний період було підготовлено 2 листи на ДТЕК стосовно напруги, підготовлено листи до облдержадміністрації та обласної ради  стосовно ремонту дороги від розвилки до села Старозаводське, підготовлено листа на міського голову стосовно недопущення скорочення зупинок автобусу 141. Підготовлено листа на ім’я в.о. Покровського сільського голову про обслуговування доріг села Приміського у зимовий період, зокрема про центральну дорогу від розвилки до кінцевої зупинки та до села Старозаводське.

Також підготовлено листи до сільської ради стосовно напівзруйнованої будівлі дитячого садочку з пропозицією розібрати споруду та облаштувати  сучасний сільський парк відпочинку.

Спільно з іншими депутатами села, працювали з боржниками за питну воду, працюємо над проблемами вуличного освітлення у селі.

Ще у січні 2021 спільно з Фініковським С.В. та головою Хнюкалом М.В. співпрацювала з КП «Міськавтодор-1» стосовно здійснення посипки центральної дороги у селі.

Постійно на засіданнях сесії сільської ради приймала участь в обговоренні питання закупівлі техніки для прочищання доріг від снігу та посипки під час ожеледиці. Восени 2021 багатофункціональний автомобіль МАЗ був придбаний.

У грудні 2021 на засіданні ради спільно з депутатами села Олексіївка підіймали питання про створення в територіальній громаді інформаційно-комунікаційного органу для висвітлення діяльності сільської ради та депутатського корпусу.

Крім того, я допомогла зібрати документи для отримання матеріальної допомоги на лікування шістьом жителям села та передала до Покровської сільської ради та до Нікопольської районної ради.  До Новорічних та Різдвяних свят привітала діточок з дитячого садочка «Ромашка» та вручила солодкі подарунки 31 діточкам.

Завдяки діалогу між депутатами та жителями села, а також тісній співпраці між депутатами, було напрацьовано план дій та першочергових заходів для благоустрою села. Протягом звітного періоду у Приміському капітально відремонтована вулиця Глінки, здійснено ремонт провулку Малиновського-Ковпака. Відремонтовано дах у Приміському ліцеї. Вже розроблено проекти на ремонт вулиці Гагаріна, на спортивний майданчик біля школи, заплановано ремонт харчоблоку Приміського ліцею.

Крім того, депутатський корпус Покровської сільської ради не допустив закриття Новософіївської школи. Наразі школа має повний викладацький склад, а також залучено ще 14 учнів.

Протягом звітного періоду оновлено матеріально-технічну базу всіх навчальних закладів громади.

Ще раз звертаю увагу на те, що депутати з Приміського працюють у тісній співпраці на благо жителів села та громади в цілому. У нас ще багато планів, тому продовжуємо плідно працювати.

Дякую за співпрацю старості Макаренку Сергію, який завжди йде на контакт та співпрацює з депутатами і жителями села.

Подяка колегам-депутатам за підтримку пропозицій та прийняття рішень.

Дякую виборцям, які віддали свій голос за мене. Я намагаюсь виправдати Ваші сподівання. Дякую жителям, які йдуть на контакт, надають свої пропозиції та пропонують шляхи вирішення проблемних питань. Адже лише за допомогою діалогу можна вирішити проблеми громади та зробити її квітучою і успішною.

 

 

З повагою, депутат Покровської сільської ради VІІІ скликання ЯНИЦЬКА Алла.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь