Покровська сільська рада
Нікопольський район, Дніпропетровська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Звіт депутата Сергія ФІНІКОВСЬКОГО

Дата: 28.01.2022 14:32
Кількість переглядів: 353

Фото без опису

 

У відповідності до статті 16 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» інформую про свою депутатську діяльність за звітний період.

У 2020 році був обраний депутатом Покровської сільської ради Нікопольського району VІІI скликання.

За час депутатських повноважень по Покровській сільській раді було проведено 17 сесій, брав участь в  роботі 16-ти сесій та 6-ти засіданнях постійної комісії з гуманітарних питань.

В  2021 році мною проведена наступна робота:

  • на вимогу громадян проведено 42 обстеження матеріально-побутових  умов  та видано відповідні  акти жителям с. Приміське та Старозаводське;
  • спільно з Покровською сільською радою організовував та   провів турнір з футболу серед дорослих команд с. приміське  до Дня Незалежності України;
  • спільно з молоддю села провели суботник на шкільному стадіоні – прибрали вкопані скати;
  • спільно з іншими депутати нашого округу готував бюджетний запит, який був сформований у відповідності до отриманих від громадян пропозицій;
  • спільно з іншими депутатами  округу, жителями  підготовлені 8 листів запитів, як були направлені на захист інтересів жителів села( в ДТЕК -стосовно якості напруги в мережі села, в ДТЕК стосовно вирішення питання щодо постійних аварійних відключень села, в обласну раду, в обласну адміністрацію стосовно ремонту дорожнього покриття на вулиці Центральній та відрізку дороги с. Приміське - с. Старозаводське, в обласну раду, в обласну адміністрацію, меру м. Нікополь стосовно роботи маршрутного автобусу №141);

          Оперативно, разом з колегами та старостою допомагав вирішувати  питання щодо організації обрізки дерев, підсипання вулиць села під час ожеледиці, встановлення додаткових ліхтарів вуличного освітлення, недопущення зменшення рейсів в будні дні маршрутного автобусу, тощо.

Завдяки налагодженій  мною співпраці з депутатами Дніпропетровської обласної ради  А.А. Палошом та А.Ф. Шипко  вдалося отримати від них матеріальну допомогу для наших закладів. Так для Приміської АЗПСМ та Олексіївської АЗПСМ  були придбано меблі,  для Приміського ліцею будівельні матеріали для проведення ремонтних робіт у спортивному залі, який постраждав внаслідок стихійного лиха. Для Приміського АЗПСМ електротример для покосу трави, в  Приміській ДНЗ «Ромашка» сучасний кольоровий принтер та пилосос.

В нашому селі створена і функціонує Viber  спільнота. Що дає змогу постійно бути в контакті з нашими виборцями,  отримувати інформацію про проблемні питання та брати участь в їх вирішенні. Систематично висвітлював свою роботу та роботу колег на цьому ресурсі. Інформував про рішення прийняті на сесіях Покровської сільської ради. Інколи дискусії бувають дуже гарячі, але вдячний кожному хто займає активну громадянську позицію і переживає за наше село, нашу громаду.

          Особлива подяка Приміському старостату на чолі із старостою Макаренко Сергієм, який завжди допомагав у вирішені проблем, які виникали у нашому селі. А це  налагодження вуличного освітлення, відновлення водопостачання та електропостачання, обрізка дерев, посипання вулиць під час ожеледиці тощо.

Найважливішою складовою у роботі депутатської діяльності вважаю: постійну співпрацю з виборцями –підтримка та допомога жителям територіальної громади.

 

 

З повагою,

Депутат Покровської сільської ради VІІI скликання Сергій ФІНІКОВСЬКИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь