Покровська сільська рада
Нікопольський район, Дніпропетровська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Звіт депутата Прус Павла за 2021 рік

Дата: 01.02.2022 08:54
Кількість переглядів: 374

Фото без опису

 

У відповідності до статті 16 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» інформую про свою депутатську діяльність за звітний період.

У 2020 році був вперше обраний депутатом Покровської сільської ради Нікопольського району VІІI скликання. Під час здійснення своїх депутатських повноважень керуюся Конституцією України, законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» іншими державними нормативно-правовими актами та регламентом  Покровської сільської ради. При ухваленні рішень завжди враховував  думку виборців і користь від цих рішень для життєдіяльності Покровської ОТГ, захист інтересів громадян та виконання доручень виборців у межах моїх депутатських повноважень, голосував позитивно.                                                                      

За час депутатських повноважень по Покровській сільській раді було проведено 17 сесій, на 16 з яких був присутній. Загалом було прийнято 1490 рішень сесій сільської ради. На вимогу громадян проведено 6 обстежень матеріально-побутових  умов  та видано відповідні  акти жителям                           с. Капулівка. До мене, як до депутата, та начальника відділу житлово-комунального господарства, транспорту та благоустрою надходить дуже багато звернень громадян різного характеру, і це звернення не тільки від мешканців с. Капулівка, а від мешканців всієї громади. Вирішення цих питань для мене є дуже важливим. Оскільки частіше звернення надходять від людей похилого віку, яким немає від кого чекати допомоги.  Найчастіше звернення надходять з приводу відсутності вуличного освітлення, скошування карантинних бур’янів, пориви питної води та інше. Завжди намагаюся зробити все можливе для вирішення даних звернень.

 Також Покровської сільською радою восени 2021 року було придбано 2 житлові будинки в селі Капулівка для учасників бойових дій (згідно черги).          Депутатським корпусом та сільською радою було :

  •  придбано спеціалізований автомобіль МДК 8/06, для вантажно-прибиральних робіт;
  •  збудовано спортивний майданчик в селі Капулівка;
  •  постійно проводиться капітальний та поточний ремонт автомобільних доріг.
  • було підтримано дуже важливий проект «Капітальний ремонт водозабору з рибозахисним оголовком Покровської насосно-фільтрувальної станції»,  який дасть змогу покращити якість питної води.

Важлива складова у здійсненні депутатської діяльності – це робота з виборцями, людьми усіх категорій незалежно від віку, роду зайнятості, належності до партій або об’єднань, забезпечення своєчасного, обґрунтованого вирішення звернень та скарг жителів територіальної громади, вивчення причин, які породжують скарги, та внесення своїх пропозицій щодо їх усунення.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь