Покровська сільська рада
Нікопольський район, Дніпропетровська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформація про призов громадян на строкову військову службу

Дата: 08.02.2022 10:06
Кількість переглядів: 1023

Фото без опису

            "29" грудня 2021року опубліковано Указ   Президента України від   № 687/2021  «Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки  проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2022 році». Згідно Указу Президента та відповідно до пункту 17 частини першої статті 106 Конституції України та на виконання Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу»  з “01” квітня 2022 року по “30” червня 2022 року проводиться черговий  призов громадян на строкову військову службу.

           На виконання Указу Президента, Конституції та Законів України начальником Нікопольського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки видано наказ №43 від 03 лютого2022 року «Про призов громадян на строкову військову службу у квітні-червні 2022 року».

           Відповідно до  наказу:

  1. Явці на призовні дільниці для призову на строкову військову службу міст Нікополя і Нікопольського району, м. Нікополь, вул. І. Сірка, буд. 39; смт. Томаківка, вул. Лесі Українки, буд. 2; м. Марганець, вул.. Клубна, буд. 9а; м. Покров, буд. Героїв України, буд. 15 підлягають усі громадяни 2004 року народження, яким в період чергового призову виповниться  18  років,  а  також  громадяни,  які  народились у 1995 –2004 роках,  у яких закінчилась відстрочка від призову, або не призвані  раніше на строкову військову службу з різних обставин.

 

  1. Усі громадяни, які підлягають призову на строкову військову службу, зобов’язані в зазначений час з документами, що вказані в особистих повістках, прибути на призовну дільницю за адресою: м. Нікополь, вулиця І.Сірка, будинок 39; смт. Томаківка, вул. Лесі Українки, буд. 2; м. Марганець, вул. Клубна, буд. 9а; м. Покров, буд. Героїв України, буд. 15.

 

  1. Громадяни, які не отримали особистих повісток для призову на строкову військову службу, зобов’язані прибути на призовні дільниці Нікопольського РТЦК та СП до 10 квітня 2022 року маючи при собі документи, які засвідчують особу та посвідчення про приписку до призовної дільниці.

 

  1. Усі особи призовного віку, які підлягають призову на строкову військову службу і тимчасово перебувають за межами міст Нікополь і Нікопольського району, смт. Томаківка, м. Марганець, м. Покров зобов’язані негайно повернутися до місця постійного проживання та з’явитися відповідно у Нікопольський РТЦК та СП; 1 відділ в смт. Томаківка НРТЦК та СП; 2 відділ м. Марганець НРТЦК та СП; 3 відділ м. Покров НРТЦК та СП для проходження призовної комісії.

 

  1. Громадяни, які ухиляються від призову і не з’являються до Нікопольського РТЦК та СП та 1;2;3 відділів РТЦК та СП, несуть відповідальність згідно з чинним законодавством України.

 

  1. На підставі Закону України “ Про військовий обов’язок і військову службу ” керівники підприємств, установ, організацій та навчально-виховних закладів, незалежно від підпорядкування і форм власності, зобов’язані відкликати призовників з відряджень для забезпечення своєчасного прибуття  їх  на призовну дільницю.

 

       Нікопольській РТЦК та СП нагадує, що за військовослужбовцем строкової служби згідно з законодавством України зберігається робоче місце та середньомісячна заробітна платня на весь строк служби. Військовослужбовці строкової служби не направляються для виконання завдань до зони ООС.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь