Покровська сільська рада
Нікопольський район, Дніпропетровська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Найактуальніше про розвиток аптечної мережі на території Покровської сільської ради!

Дата: 09.02.2022 16:05
Кількість переглядів: 1291

За участі виконавчого комітету та депутатського корпусу  Покровської сільської ради минулий рік та початок цього були плідним на події з вирішення питання забезпечення роздрібної торгівлі лікарськими засобами та виробами медичного призначення, про розвиток подій докладніше повідомляємо жителів нашої громади.

У травні минулого року до планування розвитку аптечної мережі на території нашої громади були залучені спеціалісти галузі фармації.

Задоволення потреб жителів та гостей с.Покровське у лікарських препаратах і виробах медичного призначення здійснюється через аптеку, яка знаходиться за адресою: с.Покровське, вул. Галайди, 105 а. Графік роботи: Пн-Пт 8.00-19.00, Сб-нд 8.00-17.00.

У червні 2022 року вирішено питання забезпечення лікарськими засобами жителів с.Новософіївка, яка здійснювалася через  укладення договору між фізичною особою - підприємцем та працівником, який має медичну освіту і працює у Новософіївському фельдшерському пункті. Тепер саме у Новософіївському ФП, за попереднім замовленням, можна отримати ліки (адреса: с.Новософіївка, вул.Нова,1), тел.0956198571. Для довідки: винагорода підприємством працівнику за дану роботу складає лише 5% від реалізації, в середньому не перевищує 200 грн./міс.

Зазначена методика постачання була запропонована керівництву Комунального некомерційного підприємства «Покровський центр первинної медико санітарної допомоги» Покровської сільської ради в структурних підрозділах КНП, а саме, Капулівській, Олесіївській та Приміській амбулаторіях загальної практики сімейної медицини. Оскільки працівники цих амбулаторій повністю задіяні в наданні медичних послуг, дана пропозиція не втілена.

Ми зверталися до різних постачальників, щодо планів розвитку по роздрібній торгівлі лікарськими засобами на території громади, та прораховуючи рентабельність, вони не зважуються на роботу.

У лютому поточного року, за участю орендодавця, фармацевтичної кампанії, старостату та працівників сільської ради було проведено переговори та обстеження будівлі по вул. Чкалова, 279 с.Олексіївка (права частина в будівлі Укпошти). На поточну дату кампанія прораховує кошторис. Про плани розвитку аптечної мережі у 2022 році та надану відповідь повідомимо додатково.

Вітаємо ініціативи та пропозиції з вирішення з питання розвитку аптечної мережі на території Покровської сільської ради.

Тільки сумісна робота допоможе досягнути найкращих результатів.

 

 

Виконавчий комітет, депутатський корпус  Покровської сільської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь