Покровська сільська рада
Нікопольський район, Дніпропетровська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З почуттям великої пошани та вдячності пам‘ятаємо… !!!

Дата: 09.05.2022 17:42
Кількість переглядів: 727

Фото без опису

У березні 2021 року, за ініціативи Миколи Хнюкала, Покровська сільська рада заповнила «Анкету для територіальних громад для участі у проєкті «Скорочення поширеності факторів ризику неінфекційних захворювань в Україні»!

Великий інтерес викликав конкурс для територіальних громад, організований спільно із Західноукраїнським ресурсним центром та регіональними координаторами у 5 цільових регіонах. Проєкт отримав 82 заявки з 5 цільових регіонів та обрали 20 громад, які братимуть участь у проектних заходах.

Покровська сільська рада була зацікавлена отримати інформаційну підтримку, щоб зрозуміти, що можна зробити, щоб їх населення жило довго та здорово. Команда розробила інструмент оцінки для вивчення ситуації на рівні громад та провела оціночні візити.

4 червня 2021 року проведено офіційний старт проєкту «Діємо для здоров'я».

Після закінчення оцінки у Покровській громаді разом із Західноукраїнським ресурсним центром було проведено діалог з членами громади для визначення пріоритетів для майбутніх заходів щодо зміцнення здоров’я людей, які  проживають на території Покровської сільської ради.

У квітні поточного року стартував та триває мікропроєкт «Спортивний марафон «Діємо для здоров’я! Діємо для життя!», організований Покровською сільською радою за підтримки україно- швейцарського проєкту «Діємо для здоров’я!»

 

З архіву: «Очікуємо перемог та нових звершень наших спортсменів! Півтисячі юних спортсменів мають змогу займатися у секціях оновленої школи», - звернувся восени 2017 року до громади на відкритті сучасного футбольного стадіону сільський голова МИКОЛА ХНЮКАЛО.

В Покровській сільській раді з осені 2017 року функціонує СДЮСШ, яка була відкрита за підтримки сільського голови Миколи Хнюкала. На початку свого функціонування у спортивній школі діяло декілька секцій футболу та тенісу, але великий ентузіаст та вболівальник за молоде покоління, Микола Вікторович, ніколи не зупинявся на досягнутому! І вже невдовзі було відкрито оновлений  спортивний комплекс в с. Покровському. Тут і новий стадіон, трибуни. Поруч - відпочинкова зона та футбольне поле зі штучним покриттям, тенісний корт. В с.Капулівка, теж оновився спортивний майданчик: футбольне поле з трибунами, поле для гри у волейбол.

Збільшили кількість спортивних гуртків, щоб наші дітки мали змогу обирати на свій смак та вподобання. На даний час діють секції легкої атлетики, гирьового спорту, футболу, волейболу, єдиноборств, тенісу, в яких займаються 292 дітей, в т.ч. 155 дівчат та 137 хлопців. Родзинкою нашої спортивної школи є секція жіночого футболу.

Запис відео про відкриття стадіону пропонуємо переглянути за посиланням: https://youtu.be/uDjvgZe6TSQ.

Хто здоровий, той сміється, все йому в життя вдається, тому в житті досягнете мети!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь