Покровська сільська рада
Нікопольський район, Дніпропетровська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Завершення мікропроєкту «Спортивний марафон «Діємо для здоров’я! Діємо для життя!»

Дата: 14.06.2022 15:45
Кількість переглядів: 861

Фото без опису

Представниками Покровської сільської ради та ГО «Покровський територіальний розвиток» 1 червня, в день захисту дітей та всесвітнього дня батьків, відбулося нагородження учасників спортивного марафону «Діємо для здоров’я! Діємо для життя!».

Ось так пролетів час, зовсім недавно, 20 квітня поточного року стартував мікропроєкт «Спортивний марафон «Діємо для здоров’я! Діємо для життя!», який реалізується за підтримки Швейцарії, що надається через Швейцарську агенцію розвитку та співробітництва на території Покровської сільської ради. Та вже на початку літа, в день захисту дітей та всесвітнього дня батьків, 1 червня, завершуємо спортивний марафон!

Захід проводився у паркі ім.Івана Сірка, с.Капулівка та почався міні-турніром з футболу. «1 червня, в селі Капулівка було дуже людно,  на  новенькому стадіоні, тут до дня захисту дітей був дуже крутий  футбол , нашої СДЮСШ жіночої команди та команди хлопчаків. Все було дуже гарно,   були прекрасні подарунки, які після закінчення матчу організатори вручили учасникам змагань. Хочу подякувати організаторам змагань  і всім небайдужим в цей непростий  час. Слава нації! Смерть ворогам! Слава Україні! Героям Слава! Слава ЗСУ! Хочу побажати всім нам миру,  здоров'я, щастя та  добра!» - зазначив тренер-викладач Покровської СДЮСШ Віталій Міняйло.

Вручення подяк озвучував Ілля Бойченко, який першим стартував та відмінно фінішував у міні-проєкті. «Я дуже радий що прийняв участь у марафоні «Діємо для здоров'я». Дякую за підтримку, увагу усім організаторам, тренерам,  дітям, батькам, усім нам! За 21 день ми навчилися підтримувати один одного, вболівати, радіти своїм досягненням. Велика подяка за подарунки, хороший настрій. Продовжуємо займатись спортом! Мрії збуваються!» - сказав Ілля.

Подарунки формували з урахуванням побажань учасників марафону. Так діти запропонували -  гантелі, груші боксерські, коврики для йоги, м’ячі (баскетбольні, волейбольні, фітнес, футбольні), роликові ковзани, самокати, скакалки, тощо; Покровська СДЮСШ – датчики частоти серцевих скорочень (пульсьметри), футбольна форма, облаштування для єдиноборств (шлеми, захист, перчатки), для занять легкоатлетів – бар’єри, експандери, м’ячі, скакалки, тенісні ракетки та ін.

Щира подяка нашим дітям, які є нашим скарбом, ви наше майбутнє! Дякуємо  батькам, які допомогли зареєструватися дітям та підтримали промоцію здорового способу життя, ажде майже 2 місяці з нами ділилися своїми вміннями, знаннями та емоціями 168 дітей шкільного віку віком від 6 до 18 років, з них 72 хлопців та 96 дівчат, в тому числі 7 дітей із числа внутрішньо переміщених осіб. Хочеться відмітити дітей, які з першого дня марафону активно почали працювати: с.Покровське - Бойченко Ілля, Йолкін Матвій, Сова Діана, Сікалюк Михайло, Поліщук Тетяна, Рибалко Глєб, Бізуглий Олег, Варфоломєєв Олександр, Варфоломєєва Ілона, Климович Макар, Федоренко Олександра, с.Капулівка – Прус Ніка, Гайдамащук Лев, Гайдамащук Нонна, Шестак Віолетта, Недавній Ігор, Кузін Руслан, Ганжа Даріна, Матвєєва Анастасія, Остапенко Анна, с.Приміське - Кацило Віталій, Кацило Владислав, с.Олексіївка – Биков Роман, Димарчук Аріна, Сахкова Анна, Сахкова Поліна, Стриженко Бож, Стриженко Святослав, Стриженко Лада, Сокур Денис, Сокур Данііл, Супронюк Віктор, Супронюк Віталій, Супронюк Анна, Чмара Крістіна, с.Новософіївка – Давидюк Денис, Давидюк Максим, Саліхова Софія, Стьопін Олександр, гості громади – Пінчук Ангеліна, Аніщенко Олександр, Шебак Емілія, Тихоненко Вероніка та Маргарита.

Таких тренерів, як у Покровській СДЮСШ, не багато, ви вкладаєте душу в роботу, цілком належите спорту і завжди готові прийти на допомогу! Дякуємо за підказки, допомогу, дружбу, віру в успіх. Ви кращі!

 

Виконавчий комітет та депутатський корпус  Покровської сільської ради дякує україно-швейцарському проєкту «Діємо для здоров’я!», які долучилися до добрих справ нашої громади. Пишаємося тим, що є учасниками україно-швейцарського проєкту "Діємо для здоров'я"!

 

 

Виконавчий комітет, депутатський корпус

 Покровської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь