Покровська сільська рада
Нікопольський район, Дніпропетровська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформація від "Нафтогаз України"

Дата: 11.08.2022 12:32
Кількість переглядів: 1116

 Фото без опису

Шановні мешканці громади! 

Товариства з обмеженою відповідальністю «Газопостачальна компанія «Нафтогаз України» (далі — Товариство) висловлює Вам свою повагу та звертається з наступним.
Починаючи з 1 травня 2022 року, понад 10 млн українських домогосподарств, що були побутовими споживачами газу 23 регіональних газопостачальних компаній, зокрема у вашій області, опинилися в ситуації, коли їхні постачальники не могли виконувати свою функцію. 

Для забезпечення безперебійного газопостачання в умовах воєнного стану Товариство як «постачальник останньої надії» (відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 року № 917-р) забезпечило постачання газу побутовим споживачам вашої області. Надалі на підставі, відповідних рішень Міністерства енергетики України та Оператора газотранспортної системи України (далі —ОГТСУ) для захисту інтересів споживачів їх було включено до реєстру, споживачів Товариства на умовах річного тарифного плану «Фіксований» з однією з найвигідніших цін на ринку — 7,96 грн/куб/м (з ПДВ. без вартості транспортування)

Клієнтський портфель з Дніпропетровської області нараховує 1,29 млн домогосподарств. За перше півріччя 2022 року мешканці регіону спожили понад 64 млн куб. м. газу від ГК «Нафтогаз України». Наразі, мешканці Дніпропетровської «області мають значну заборгованість перед Товариством у розмірі 221 мли гривень.

Газопостачальна компанія «Нафтогаз України»' родовжує забезпечувати безперебійне постачання на більшості території України. Саме тому своєчасна оплата спожитих об’ємів вкрай важлива для повноцінного функціонування, критично/ важливої інфраструктурі. Накопичення боргів населенням Дніпропетровської області може /негативно вплинути на проходження опалювального сезону в регіоні.

З огляду на важливість комунікації соціально значущих питань ускладненої умовами воєнного стану,та вторгненням Російської Федерації, просимо своєчасно оплаувати за газ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь