Покровська сільська рада
Нікопольський район, Дніпропетровська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про навчання за освітньо-професійною програмою “Соціальна та молодіжна робота"

Дата: 18.08.2022 14:47
Кількість переглядів: 959

Фото без опису

Національний технічний університет «Дніпровська політехніка» повідомляє Вас про відкриття вперше в Україні інноваційної освітньої професійної програма за європейським зразком “Соціальна та молодіжна робота” для здобуття освітнього ступеня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти за спеціальністю 231 “Соціальна робота”.

Програма навчання орієнтована на потреби територіальних громад у фахівцях, здатних застосовувати знання і вміння з основ соціальної роботи, психологічної підтримки, вмінь поводитися в стресових ситуаціях на рівні роботи з особою, різними соціальними групами' в умовах поглиблення цифрової трансформації соціальної сфери, соціальних перетворень, економічної кризи, війни та післявоєнного відновлення країни.

Термін навчання становить 3 роки 10 місяців. Форми навчання: денна (бюджетне замовлення, контракт) та заочна (контракт).

Конкурсний відбір для навчання за бюджетним замовленням здійснюється з врахуванням результатів національного мультипредметного тесту або результатів ЗНО 2019 - 2021 років.

Для вступу за контрактом вступники подають лише мотиваційний лист.

Вартість одного року навчання за контрактом - 16 300 грн (денна), 8200 грн. (заочна).

Здобувачі вищої освіти за вказаною спеціальністю отримають знання з психології, соціології, права, соціальної та молодіжної політики, бюджетування соціальної та гуманітарної сфери, проектного та кадрового менеджменту, інформаційно-комунікаційних технологій, етики, цифрового урядування.

Детальніше з правилами прийому, матеріально-технічною базою, іншими освітніми програмами та програмою вступних випробувань можна ознайомитися на офіційному сайті університету (https://www.nmu.org.ua). З питань щодо вступу за вказаною спеціальністю можна звертатися за телефоном (097)9895743 або електронною поштою Iashchenko.о.v@nmu.one


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь