Покровська сільська рада
Нікопольський район, Дніпропетровська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Податкова інформує...

Дата: 28.10.2022 13:34
Кількість переглядів: 163

Фото без опису

Робочі візити до регіонів тривають:

податківці відвідали Криворіжжя

Команда податківців Дніпропетровщини на чолі з в. о. начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Мариною Твердохлєб, 26.10.2022 відвідала з робочим візитом Криворізький регіон Дніпропетровщини.

У рамках програми візиту проведено зустрічі з фахівцями податкової служби регіону, органами місцевого самоврядування та представниками бізнес-спільноти.

В ході комунікацій з в. о. міського голови м. Кривого Рогу Юрієм Вілкулом і головою військової адміністрації м. Кривого Рогу Олександром Вілкулом обговорювались нагальні питання, пов’язані з наповненням місцевих бюджетів. Особливу увагу приділено повноті і своєчасності сплати земельного податку, звірки платежів тощо. Адже своєчасне наповнення бюджетів – це сьогодні для нашої держави одне з найважливіших завдань.

Робота бізнесу в умовах дії воєнного стану – основний месседж спілкування з керівником Центру підтримки підприємців Дія. Бізнес/Кривий Ріг Русланом Шамріним.

Крім того, очільниця податкової служби Дніпропетровщини провела нараду за участю працівників Головного управління ДПС у Дніпропетровській області та керівників центрів обслуговування платників Криворізького регіону, на якій обговорювались важливі питання діяльності податкових органів в умовах дії воєнного стану.

Марина Твердохлєб відзначила, що спілкування у робочому режимі з фахівцями податкової служби на місцях дозволяє проаналізувати діяльність податкової служби у регіонах.

Комфортні умови для ефективної роботи бізнесу, зручність і доступність обслуговування, стимулює бізнес не зупинятись і працювати на українську економіку, а співпраця податкових органів з органами місцевого самоврядування і представниками бізнес-спільноти вдосконалюють взаємодію сторін у напрямку підтримки фінансової стабільності держави.

 

Комунікаційна податкова платформа: відбувся вебінар з членами Регіонального офісу «U-LEAD з Європою» у Дніпропетровській області

Побудова ефективної комунікації з органами місцевого самоврядування – один з основних напрямів діяльності податкової служби.

Днями, 25 жовтня 2022 року, за зверненням членів Регіонального офісу  «U-LEAD з Європою» у Дніпропетровській області (далі – офіс         «U-LEAD з Європою») на Комунікаційну податкову платформу Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС), проведено вебінар на тему «Взаємодія органів місцевого самоврядування та органів податкової служби на етапі підготовки проєкту місцевого бюджету на 2023 рік».

У заході прийняла участь в. о. начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Твердохлєб Марина, фахівці ГУ ДПС та члени офісу «U-LEAD з Європою».

На вебінарі розглядались актуальні питання щодо змін у податковому законодавстві та їх вплив на організацію роботи органів місцевого самоврядування (ОМС) із запровадження та мобілізації місцевих податків і зборів; електронної взаємодії ДПС та ОМС через ІТС «Електронний кабінет», повноважень ОМС в частині інформування податкових органів за встановленими формами тощо.

Марина Твердохлєб відмітила, що збільшення надходжень до місцевих бюжетів – важлива задача, яка наразі стоїть перед податківцями, а ефективна співпраця з територіальними громадами дозволяє своєчасно реагувати і вирішувати нагальні питання.

Лише у співпраці податківців і органів місцевого самоврядування можливе досягнення паритетності у діях платників податків і держави.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь