Покровська сільська рада
Нікопольський район, Дніпропетровська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Хакатон для медіафахівців від 1991 Акселератор та SocialBoost

Дата: 11.01.2023 14:20
Кількість переглядів: 113

1991 Hackathon: Media об’єднає українських та європейських технологічних спеціалістів для розробки нових медіарішень 

Міжнародна технологічна організація SocialBoost та impact tech акселератор 1991 запускають триденний 1991 Hackathon: Media, у фокусі якого буде пошук цифрових рішень для боротьби з дезінформацією, аналіз даних для медіа та кібергігієна. Захід відбудеться онлайн та офлайн 20-22 січня 2023 року та збере разом медіапрофесіоналів із таких компаній, як VoxCheck, AIN.UA задля обговорення найбільш актуальних питань, пов’язаних з інформаційними війнами.

Команди-переможці отримають менторську підтримку протягом одного місяця після завершення хакатону. За сприяння уряду, міжнародних донорів та ІТ-компаній команди-переможці отримають можливості для подальшого розвитку. Це буде доступ до нетворку 1991, інвесторів та експертів, особисті зустрічі, консультації та технологічну підтримку. 

Формат та деталі участі

Українці з усього світу та жителі європейських країн, які підтримують Україну, запрошуються до участі у хакатоні, щоб поділитися своїм досвідом, зробити внесок у вирішення глобальних проблем інформаційної безпеки й співпрацювати з провідними експертами та професіоналами в галузі державного управління, ринку та громадянського суспільства.

Учасникам пропонується розв'язати завдання з напрямів:

  •     Алгоритми та засоби автоматизації
  •     Моніторинг новин і даних у реальному часі
  •     Навчання користувачів
  •     Стратегічні комунікації
  •     Відкриті дані та прозорість
  •     Великі технології та відповідальна реклама

Основні критерії оцінювання 1991 Hackathon: Media – актуальність, інноваційність, комерційний потенціал, презентація та можливість реалізації.

Участь безкоштовна. Реєстрація для менторів та учасників відкрита до 20-го січня 2023 року. Для отримання додаткової інформації: https://bit.ly/1991hack_press

Основний фокус міжнародного хакатону – цифрові та технологічні продукти, які будуть корисні для уряду, медіа, комерційних організацій та громадян. Денис Гурський, Голова Правління та співзасновник ГО SocialBoost вірить, що інновації здатні модернізувати медіаринок та його інструменти, вивести тим самим сферу на принципово новий рівень: «Наш хакатон створений для того, щоб через технології сприяти більш усвідомленому використанню медіа та розвитку критичного мислення. У заході візьмуть участь фахівці як з України, так і з-за кордону, щоб мобілізувати якнайбільше зусиль. У результаті ми хочемо стати свідками народження технологічних рішень, які матимуть глобальний потенціал».

«Цим проєктом ми хочемо актуалізувати проблему дезінформації, кібер-, медіа- та інформаційної безпеки, мобілізувати потенціал українських та європейських цифрових професіоналів та активістів, які мають певний досвід, та підтримати репутацію України як сучасного технологічного хаба», — додає Віктор Гурський, виконавчий директор та співзасновник SocialBoost.

Організація 1991 Hackathon: Media стала можливою завдяки підтримці американського народу через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

Партнери хакатону – GovTech Polska, Fundacja Moje Państwo, Google for startups Campus, Centre for Strategic Communication and Information Security, та Kancelaria Prezesa Rady Ministrów.

Проєкт реалізується за підтримки Diia.Business Warsaw.

Головний інформаційний партнер – Sigma Software Group. 

Організатори:

SocialBoost — міжнародна організація, яка об’єднує спільноту стартапів і технічну експертизу з урядами та громадянським суспільством для розв'язання проблем економік, що розвиваються. SocialBoost створює та навчає спільноту стартапів, малих і середніх підприємств, а також розробляє власні ІТ-продукти для ефективного управління та демократії.

1991 Accelerator — флагманський проєкт ГО SocialBoost, перший і найбільший за пайплайном акселератор в Україні з фокусом на impact tech.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь