Покровська сільська рада
Нікопольський район, Дніпропетровська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Україна та Чехія можуть значно посилити співпрацю у військово-промисловій сфері, і це буде зроблено – Володимир Зеленський після зустрічі з Петром Фіалою

Дата: 07.07.2023 13:34
Кількість переглядів: 411

Фото без опису

Під час зустрічі з Прем'єр-міністром Чехії Петром Фіалою Президент України Володимир зеленський вкотре переконався, що в України є справжні друзі готові завжди підтримати та допомогти.


Зустріч Президентів України та Чехії

У межах робочого візиту до Чеської Республіки Президент України Володимир Зеленський провів зустріч із Прем'єр-міністром країни Петром Фіалою.

Глава Української держави подякував очільнику чеського уряду та його команді за надзвичайно важливі й плідні переговори.

«Уже наступного тижня ми будемо раді бачити в Києві, у нашій столиці, велику делегацію чеських підприємців для розвитку наших спільних проектів і в галузі енергетики, і спільних транспортних проектів – це дуже важливо для обох держав, – і в охороні здоровʼя», – зазначив Володимир Зеленський під час зустрічі з представниками ЗМІ за результатами переговорів із Петром Фіалою в Празі.

Президент України також висловив подяку уряду Чехії та всьому народу за новий потужний і вчасний оборонний пакет для України.

«Це саме те, що потрібно. Кожен такий прояв солідарності робить ближчим закінчення цієї страшної війни, розвʼязаної Російською Федерацією», – наголосив він.

Під час зустрічі співрозмовники приділили значну увагу оборонним питанням.

«Дякую за розуміння наших потреб, зокрема в снарядах для артилерії, у бронетехніці, а також у роботі щодо систем протиповітряної оборони. Ми чітко усвідомлюємо, що в оборонній підтримці чеське лідерство не поступається іншим. Я ще раз дякую за це», – сказав Президент України.

Сторони також докладно обговорили можливості для створення нового виробництва озброєння.

Читати далі... або переглянути відео зустрічі Президента України Володимира Зеленського та Прем'єр-міністра Чеської Республіки Петро Фіали

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь