Покровська сільська рада
Нікопольський район, Дніпропетровська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення про конкурс на посаду директора Комунального закладу «Центр культури, дозвілля, туризму і спорту Покровської сільської ради»

Дата: 15.08.2023 10:41
Кількість переглядів: 272

Фото без опису

Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Покровської сільської ради оголошує конкурс на заміщення посади директора Комунального закладу «Центр культури, дозвілля, туризму і спорту Покровської сільської ради» Нікопольського району (далі – директор ЦКД).

 

Повне найменування: Комунальний заклад «Центр культури, дозвілля, туризму та спорту  Покровської сільської ради».

Юридична адреса ЦКД: вул. Калнишевського, 18д/1, с. Покровське,  Нікопольський район, Дніпропетровська область, 53273, Україна.

Найменування посади:

- директор Комунального закладу «Центр культури, дозвілля, туризму та спорту Покровської сільської ради»

Умови оплати праці:

- посадовий оклад –   6567 грн.;

  • на оплату праці директора ЦКД розповсюджуються умови, передбачені Законом України "Про культуру" .

Директор ЦКД призначається за конкурсом на заміщення вакантної посади, умови його матеріального забезпечення, інші умови найму визначаються контрактом.

Вимоги до посади:

Керівником може бути особа, яка має вищу освіту, стаж роботи у сфері культури не менше трьох років, володіє державною мовою та здатна за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

Документи подаються до Відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Покровської сільської ради з дня оголошення конкурсу до 13 вересня 2023 року включно  за адресою: вул. Калнишевського, буд.19 б, с. Покровське, Нікопольський район, Дніпропетровська область, 53273, Україна.

Перелік документів:

  • заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;
  • автобіографія, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості;
  • копія документа, що посвідчує особу;
  • копії документів про вищу освіту;
  • два рекомендаційні листи довільної форми;
  • мотиваційний лист довільної форми;
  • проект програми розвитку закладу культури на один і п’ять років.

Претендент може надати інші документи, які на його думку, підтверджують його професійні чи моральні якості.

Відповідальність за достовірність поданих документів несе претендент.

         Персональний склад конкурсної комісії буде затверджений наказом відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Покровської сільської ради не пізніше 30 днів після оголошення конкурсу на посаду керівника комунального закладу культури, відповідно до Положення про конкурс та призначення керівників комунальних закладів культури Покровської сільської ради.

Конкурсний добір проводиться публічно, шляхом проведення співбесіди з кандидатами, під час якої публічно презентуються запропоновані проекти програм розвитку закладу культури на один і п’ять років.

Перше засідання конкурсної комісії щодо розгляду документів, поданими кандидатами на посаду керівника комунального закладу культури, на відповідність кваліфікаційним вимогам, відбудеться 25.09.2023 року в приміщені Покровського будинку культури, за адресою: с. Покровське, вул. Калнишевського, 18д/1.

На другому засіданні конкурсної комісії проводиться співбесіда з кандидатами, під час якої заслуховуються публічні презентації проектів програм розвитку закладу культури на один і п’ять років. Друге засідання відбудеться 28.09.2023 року в приміщені Покровського будинку культури, за адресою: с. Покровське, вул. Калнишевського, 18д/1.

 

 

Номер телефону та адреса електронної пошти для довідок:

Моб. тел, 0665884187

e-mail: osvitapokrovske@gmail.com


 

* У разі неможливості передачі інформації в обраний спосіб повідомлення надсилається на адресу зазначеної у цій заяві електронної пошти.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь