Покровська сільська рада
Нікопольський район, Дніпропетровська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Питна вода для жителів громади

Дата: 12.09.2023 13:36
Кількість переглядів: 286

Фото без опису

Протягом двох днів, 11 та 12 вересня у селі Покровське Нікопольського району почалась роздача питної бутильованої води для жителів громади, що відбувається за підтримки міжнародної гуманітарної організації Project HOPE (Проджект ХОУП) та Бюро гуманітарної допомоги USAID. Загалом було привезено 2 фури по 3360 бутилів кожна (33 600 л води).

Основними категоріями людей, що можуть отримати допомогу є внутрішньопереміщені особи, пенсіонери, маломобільні верстви населення, а також сімʼї що втратили годувальника.

Слід зазначити, що після підриву Каховської ГЕС, Нікопольський район і село Покровське зокрема, населення якого становить приблизно 3 тис. осіб (включаючи понад 1000 ВПО), дотепер залишаються навіть без технічної води. Тому постачання води є однією з першочергових потреб населення.

Загалом, Проджект ХОУП поставляє в Нікопольський район 6 фур (100 800 літрів) води кожного тижня.

***

Project HOPE (Проджект ХОУП) - міжнародна організація охорони здоров’я та гуманітарної допомоги, яка здійснює діяльність у більш ніж 30 країнах.

В Україні організація відновила свою діяльність у лютому 2022. Команда підтримала вже близько 400 закладів охорони здоровʼя громадських організацій та місцевих адміністрацій у 23 областях в різних секторах: це медикаменти та обладнання, тренінги для медичних працівників, мобільні медичні бригади для надання допомоги у віддалених селах та деокупованих територіях, реконструкція, підвищення стандартів гігієни та санітарії й психосоціальна підтримка.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь