Покровська сільська рада
Нікопольський район, Дніпропетровська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оздоровлення та відпочинок дітей Дніпропетровської області у 2023 році

Дата: 15.09.2023 13:03
Кількість переглядів: 424

Фото без опису

 

Незважаючи на воєнний стан, державою та керівництвом області продовжуються вживатися заходи щодо оздоровлення та відпочинку дітей.

🛡️ 83 дитини пільгових категорій, з числа дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, малозабезпечених сімей та дітей загиблих Захисників та Захисниць України по путівках придбаних за кошти державного бюджету оздоровлюються у закладах Міжнародного Дитячого Центру “АРТЕК” розташованих на територіях Закарпатської та Київської областей. Тематичні зміни “Збір юних патріотів” в обох закладах триватимуть 21 день, з 04 до 24 вересня поточного року.

По путівках придбаних за кошти обласного бюджету 50 дітей пільгових категорій протягом 21 дня, з 04 до 24 вересня поточного року оздоровлюються в дитячому таборі “Артек-Прикарпаття” (Львівська область).

☝️ Оздоровча кампанія триватиме до кінця року. Право на безкоштовний відпочинок у дитячих закладах оздоровлення та відпочинку України мають діти, які опинилися у складних життєвих обставинах. Це діти-сироти, діти позбавлені батьківського піклування, діти з малозабезпечених сімей та діти загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України.

3 вересня поточного року з відпочинку у провінції Бургенланд (Австрія) по запрошенню волонтерської організації BURG LOCKENHAUS повернулися 9 дітей, у тому числі діти Захисників і Захисниць України та ВПО.

📌 Під час закордонного відпочинку хлопчики та дівчата прийняли участь у екскурсіях по старовинним замкам, розважальних заходах, позмагалися з місцевими однолітками у боулінгу, відвідали місцевий парк атракціонів і зоопарк рептилій та музей каменів, де самотужки зробили собі сувеніри.

✅ Діти та їх батьки висловили подяку всім організаторам подорожі в Австрію завдяки яким було забезпечено цей незабутній відпочинок:

💬 “Велика вдячність всім організаторам відпочинку, дитина у захваті. сподіваємося, що наступного літа будуть ще нові гарні враження в інших країнах”, – сказала Яна, мама з м. Дніпра;

💬 “Велике спасибі усім організаторам за чудову подорож. Донька, коли приїхала плакала, бо не могла повірити, що відпочинок скінчився”, – зазначила Наталія, мама доньки загиблого Захисника України з м. Кам’янське;

💬 “Дуже дякуємо організаторам за такий чудовий відпочинок. За цей час ми прожили ціле маленьке життя наповнене позитивними емоціями”, – додали Поліна та Мір’яна від імені усієї групи.

ℹ️ Інформаційно:

Для забезпечення дітей шкільного віку путівками до дитячих закладів оздоровлення та відпочинку батькам необхідно звернутися із заявою до структурних підрозділів, що відповідальні за оздоровлення та відпочинок дітей виконавчих органів міських, селищних, сільських рад за задекларованим/зареєстрованим місцем проживання (перебування) або адресою фактичного місця проживання (для внутрішньо переміщених осіб)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь