Покровська сільська рада
Нікопольський район, Дніпропетровська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Роль англійської мови в ІТ-кар’єрі: Мінветеранів та EPAM продовжують знайомити ветеранів та членів їхніх родин зі світом ІТ

Дата: 25.09.2023 08:09
Кількість переглядів: 125

Фото без опису

🔹Міністерство у справах ветеранів України спільно з ІТ-компанією EPAM Ukraine продовжують впровадження освітніх ініціатив для ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин. Нагадаємо, що у серпні стартували безкоштовні освітні програми у Центрах ветеранського розвитку, які за сприяння Мінветеранів створено у Дніпрі, Вінниці, Львові на базах провідних вишів. Мета проєкту – надати ветеранам інформацію про кар’єрні можливості в ІТ та допомогти їм опанувати одну із затребуваних професій, полегшуючи таким чином адаптацію до цивільного життя після військової служби.

🔹Цього разу 5 жовтня о 17:00 відбудеться третя онлайн-зустріч з ветеранами та їхніми рідними в межах проєкту “IT для ветеранів”. Тема – використання англійської мови в ІТ, для чого її вчити і як побудувати свій власний навчальний план, щоб опанувати достатній рівень.

🔹Під час онлайн зустрічі учасники дізнаються:

▪ Як визначити власний рівень англійської, а який потрібний для успішної кар’єри в ІТ?

▪ Як підготуватися до вивчення і не втратити мотивацію в процесі?

▪ На які інструменти та ресурси варто звернути увагу?

🔹Спікерка заходу – Олена Галушка, EPAM Lead Language Trainer, яка має досвід викладання англійської понад 14 років. Спеціалізація: курси для дорослих для підвищення рівня, курси загальної та бізнес англійської, підготовка до міжнародних рівнів.

🔹Зареєструватися на онлайн зустріч можна 4 жовтня. Тривалість зустрічі – 1 година. Участь безкоштовна. Долучитися також можуть й члени родин діючих військовослужбовців.

🔹Детальніше за посиланням https://is.gd/lnDAav

🔹Нагаємо, в межах співпраці Міністерства у справах ветеранів України з ІТ-компанією EPAM Україна для новачків ІТ-експерти EPAM проведять серію ознайомчих офлайн-зустрічей, які допоможуть відповісти на питання про те, які є професії та можливості для розвитку в ІТ, як влаштована галузь, з чого варто почати перехід тощо.

🔹Довідково. ЕРАМ Systems: З 1993 EPAM Systems, Inc. (NYSE: EPAM) – світовий лідер з розробки програмного забезпечення та надання консалтингових послуг сфері цифрової трансформації бізнесів. Завдяки унікальній «інженерній ДНК» гібридні команди EPAM допомагають створювати цифрові рішення, які покращують життя, для клієнтів в понад 50 країнах. Як визнаний лідер, EPAM входить до 15 найкращих компаній у сфері ІТ-послуг у рейтингу Fortune 1000, та однією з 20 компаній, які швидко зростають, за версією Consulting Magazine. В Україна компанія існує з 2005 року, її офіси представлені у 12 містах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь