Покровська сільська рада
Нікопольський район, Дніпропетровська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У селі Новософіївка відбулось відкриття нового місцевого пожежно-рятувального підрозділу

Дата: 19.10.2023 15:09
Кількість переглядів: 71

Фото без опису

У нашій громаді успішно закінчена робота щодо розбудови системи місцевої пожежної охорони. Зокрема, сьогодні 19 жовтня у селі Новософіївка відбулось відкриття нового місцевого пожежно-рятувального підрозділу. Його створили, аби забезпечити Покровську сільську територіальну громаду вчасним і належним реагуванням на надзвичайні події. Для успішного виконання обов’язків вогнеборців забезпечили захисним одягом та спорядженням, просторим гаражним приміщенням та пожежним автомобілем, який надано Головним управлінням ДСНС України, обладнаним необхідним обладнанням, що надасть змогу оперативно боротися з пожежами та іншими лихами.

Вітаючи громаду з відкриттям новоствореного рятувального підрозділу, виконуючий обов’язки заступника начальника Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області Анатолій СУГАК та помічник начальника Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області Едуард ГОРБАЧОВ подякували керівництву громади в особі виконуючої обов’язки сільського голови Валентині МОСТИЦІ за принципову позицію щодо забезпечення безпеки громадян та наголосили, що відкриття ще одного боєздатного пожежного підрозділу є позитивним прикладом свідомого ставлення до захисту мешканців громади та інвестицією у її безпеку, врятовані життя та збережене від вогню майно!

На сьогодні в Покровській сільській територіальній громаді, з метою вдосконалення системи цивільного захисту у сільській місцевості вже створено 2 осередки вогнеборства місцевих пожежних команд.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь