Покровська сільська рада
Нікопольський район, Дніпропетровська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До Мінветеранів напередодні Різдва українські пластуни передали Вифлеємський вогонь миру

Дата: 19.12.2023 08:14
Кількість переглядів: 73

Фото без опису

🔹У понеділок, 18 грудня, представники Національної скаутської організації України “Пласт” передали Вифлеємський вогонь миру до Міністерства у справах ветеранів України. Прийняла вогонь Міністр у справах ветеранів України Юлія Лапутіна.

🔹Зазначимо, щороку напередодні Різдва Христового скаутські організації по всьому світу здійснюють благородну місію – поширюють Вифлеємський вогонь миру як символ тепла, злагоди і надії. Представники українського “Пласту” вже понад 30 років поспіль беруть участь у скаутській естафеті передачі вогню.

🔹Під час зустрічі з Юлією Лапутіною діти розповіли про значення Вифлеємського вогню та побажали, щоб він захищав від усього лихого українські родини, які постраждали внаслідок російської агресії, а також наших Захисників і Захисниць, які боронять Україну на фронті.

🔹Очільниця Мінветеранів подякувала пластунам за підтримку українських традицій та їхній внесок у розвиток національно-патріотичного руху в Україні.

💬 “Ви робите дуже важливу справу, – сказала Юлія Лапутіна, звертаючись до пластунів. – Ми йдемо важким шляхом, але цей шлях єднає українців і веде нашу країну до Перемоги. Перемоги, за яку віддали життя тисячі наших Захисників і Захисниць. Я вірю, що вже наступного року ми з вами зустрінемося у мирній Україні, яка перемогла. А поки нехай вогонь миру зігріває наших хлопців і дівчат, які нас захищають, та їхні родини. Слава Україні!”.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь