Покровська сільська рада
Нікопольський район, Дніпропетровська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

205 мільйонів гривень підтримки отримає ветеранський бізнес від Українського ветеранського фонду Мінветеранів

Дата: 27.12.2023 08:45
Кількість переглядів: 77

Фото без опису

🔹Відповідна сума закладена до держбюджету на 2024 рік. Кошти за конкурсною програмою отримають ветерани-підприємці, а також громадські організації, які надають послуги ветеранам та їхнім родинам. Про це розповіла в.о. виконавчого директора Український ветеранський фонд Руслана Величко-Трифонюк.

💬 “У 2024 році пройдуть конкурси фінансування ветеранського бізнесу, продовжиться програма відшкодування витрат для бізнесу “20 тисяч”, а також заплановані нові програми навчання та менторської підтримки для підприємців. Загальна сума в 205 мільйонів гривень, виділена на 2024 рік, стане значним внеском у підтримку ветеранів, їх реінтеграції та розвитку ветеранського бізнесу в Україні. Ми зацікавлені у тому, аби кожна гривня платників податків була використана максимально ефективно й кожен зацікавлений ветеран чи ветеранка змогли реалізувати свої проєкти”, – каже Руслана Величко-Трифонюк.

🔹Окрім бізнесу, фінансову підтримку також отримають громадські організації, які надають соціальний супровід ветеранів і їхніх родин, забезпечують менторську підтримку ветеранського бізнесу, залучають ветеранів до активного способу життя, сприяють психічному та фізичному здоров’ю.

🔹Нагадаємо, Український ветеранський фонд Мінветеранів другий рік поспіль проводить конкурсні програми “Варто”, за якими ветерани та родичі полеглих захисників і захисниць можуть отримати від 500 тисяч до 3 мільйонів гривень на розвиток власної справи. 160 ветеранських проєктів та 37 ГО перемогли у конкурсних програмах “Варто” протягом двох років.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь