Покровська сільська рада
Нікопольський район, Дніпропетровська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Мінветеранів розповіли про освітні і професійні послуги, які містить Єдина база знань для ветеранів та їхніх сімей

Дата: 10.01.2024 08:31
Кількість переглядів: 55

Фото без опису

🔹На веб-платформі е-Ветеран за посиланням https://eveteran.gov.ua/benefits можна знайти усі відповіді на нагальні питання щодо освіти та працевлаштування ветеранів війни та членів їхніх сімей.

🔹Про це в ефірі “Суспільного” повідомив заступник директора Департаменту забезпечення переходу від військової служби до цивільного життя Міністерства у справах ветеранів України Ігор Костріков.

🔹Йдеться про послуги з професійної адаптації, підготовки, перепідготовки, підвищення кваліфікації, працевлаштування, які реалізуються в межах бюджетних програм Мінветеранів, Міносвіти, Мінекономіки, Державного центру зайнятості та інших дотичних відомств.

💬“Серед наших Захисників і Захисниць, які повертаються з війни, та членів їхніх родин, є багато тих, у кого виникають певні труднощі із працевлаштуванням, щоб знайти себе у цивільному житті. Саме тому, за дорученням Міністра, фахівці Мінветеранів узагальнили усю необхідну інформацію міністерств і відомств для подальшого користування нашими ветеранами й ветеранками. Тож у Єдиній базі знань на платформі е-Ветеран можна ознайомитися з можливостями працевлаштування, знайти інформацію, де пройти відповідне підвищення кваліфікації, і навіть здобути іншу кваліфікацію. Кожен може зайти на цей ресурс і ознайомитися з інформацією, щоб мати обізнаність, які права, пільги і гарантії надає держава”, – розповів Ігор Костріков.

🔹Мінветеранів вживає усіх заходів для того, щоб інформацію про Єдину базу знань на е-Ветеран було якомога більше поширено серед ветеранської спільноти. Невдовзі будуть розроблені відповідні інформаційні буклети для розповсюдження структурними підрозділами з питань ветеранської політики у громадах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь