Покровська сільська рада
Нікопольський район, Дніпропетровська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Дніпропетровська філія «Газмережі» опублікувала кошторисну вартість проведення ТО газових мереж у багатоквартирних будинках на 2024 рік

Дата: 10.01.2024 11:42
Кількість переглядів: 79

Фото без опису

 Міністерство енергетики України (Наказ від 29.09.2023 №292) та Національна комісія, що здійснює регулювання у сферах економіки та комунальних послуг (Постанова від 05.12.23 р. №2291) упорядкували питання технічного обслуговування газових мереж у багатоквартирних будинках і гуртожитках.

 Газорозподільна компанія нагадує, що згідно з Постановою НКРЕКП, 07.12.2023 всі балансоутримувачі, співвласники багатоквартирних будинків, які не мали існуючих договорів повинні були подати заявку на приєднання до Колективного договору в особі уповноваженого представника, а ті співвласники багатоквартирних будинків, які не подали заявку вважаються, що вони автоматично приєднались до Типового договору з Оператором ГРМ. На Дніпропетровщині (крім м.Дніпро та м.Кривий Ріг) – це Дніпропетровська філія «Газмережі». 

Однак клієнти газорозподільної компанії можуть обрати й іншу обслуговуючу організацію, але обраний виконавець повинен мати дозвіл на проведення таких робіт. А далі впродовж 15-ти днів із моменту підписання угоди з іншою компанією уповноважена особа має повідомити про це Дніпропетровську філію «Газмережі» та розірвати угоду, укладену з нею за замовчуванням. 

 Орієнтовна кошторисна вартість по технічному обслуговуванню багатоквартирних будинків у Дніпропетровській області на 2024 рік вже опублікована на офіційному сайті компанії: https://dnp.grmu.com.ua/. Інформація періодично оновлюватиметься у процесі проведення технічного обслуговування.

Відповіді на найпоширеніші запитання щодо технічного обслуговування газових мереж у багатоквартирних будинках читайте за посиланням: http://surl.li/paevb .

 

Офіційні сторінки Дніпропетровської філії «Газмережі» у соціальних мережах:

Фейсбук - https://www.facebook.com/dnp.naftogaz
Телеграм - https://t.me/dnpgazmerezhi


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь