Покровська сільська рада
Нікопольський район, Дніпропетровська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Мінветеранів співпрацюватиме з Фондом цивільних досліджень та розвитку США щодо професійного розвитку українських ветеранів у сфері кібербезпеки

Дата: 24.01.2024 08:26
Кількість переглядів: 61

Фото без опису

 

🔹Відповідний Меморандум про взаєморозуміння між Міністерством у справах ветеранів України і Фондом цивільних досліджень та розвитку США (U.S. Civilian Research & Development Foundation, CRDF Global) підписано у понеділок, 22 січня.

🔹Зокрема, сторони співпрацюватимуть над реалізацією програми професійного розвитку у сфері кібербезпеки для ветеранів України в межах проєкту “Кіберзахисники”.

🔹Програма є частиною ініціативи Державного департаменту США з усунення кіберзагроз в Україні та реалізується за стратегічної та фінансової підтримки Управління з координації наданням допомоги Державного Департаменту США для країн Європи.

🔹Вона включає два основних компонента – навчання у сфері кібербезпеки та соціальну адаптацію. Реалізація програми відбувається через чотири ключові напрями: “навчально-теоретична основа із питання кібербезпеки”, “вивчення англійської мови”, “кар’єрне консультування” та “психосоціальна підтримка”.

🔹Це дозволить забезпечити ветеранам й ветеранкам не лише можливість опанувати та здобути технічні навички, а й сприяти повноцінній реінтеграції до мирного життя та кар’єрному успіху у сфері кібербезпеки у державному секторі, - розповів регіональний директор Фонду цивільних досліджень та розвитку США Михайло Верич під час підписання Меморандуму.

💬“Основна мета та ціль проєкту “Кіберзахисники” є підтримка та надання ветеранам та ветеранкам можливість опановувати нову кар’єру, не змінюючи свого справжнього покликання – “захищати країну від зовнішніх загроз, саме тих, котрі існують у цифровому світі”, – підкреслив він.

🔹Практичні проєкти, в яких бере участь Мінветеранів, відіграє важливу роль у реінтеграції українських Захисників і Захисниць до цивільного життя, зазначила Міністр у справах ветеранів України Юлія Лапутіна.

💬“Завдяки проєкту “Кіберзахисники” наші ветерани та ветеранки матимуть неоціниму можливість продовжувати важливу справу із захисту України. Це дійсно важливо, адже вони є рушійною силою нашої країни. Дякую нашим партнерам за допомогу нашим ветеранам та ветеранкам в опануванні нових можливостей – долати ворога у кіберпросторі”, – наголосила очільниця Мінветеранів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь