Покровська сільська рада
Нікопольський район, Дніпропетровська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

15 лютого 2024 року відбулася чергова сесія

Дата: 16.02.2024 08:34
Кількість переглядів: 242

Фото без опису

15 лютого під головуванням виконуючої обов’язки сільського голови Валентини МОСТИКИ відбулось чергове засідання 43 сесії депутатів VIII скликання Покровської сільської ради.

Під час засідання депутати розглянули близько 17 питань порядку денного, 4 з яких стосувались сфери медичних послуг. Депутати заслухали звіт директора КНП «Покровський центр первинної медико-санітарної допомоги» Віти МАТЮК. Вона повідомила про стан матеріальної бази, рівень захворюваності мешканців громади, рівень смертності та народжуваності та інша інформація, що стосується медичних послуг та стану здоров’я жителів Покровської сільської територіальної громади. Також Віта Матюк повідомила про ситуацію, яка склалася у зв’язку із відсутністю сімейних лікарів у селах Приміського та Новософіївського старостинських округів. Це негативно впливає на якість медичних послуг у цих селах.

Над цією проблемою проводиться комплексна робота усіма структурними підрозділами Покровської сільської ради. Повідомлено про вакансії сімейних лікарів у всіх медіа, на офіційному сайті, соціальних мережах, центрах зайнятості. Пошук лікарів-сімейників триває.

З цього приводу депутатами було винесено на розгляд питання щодо створення графіку прийому сімейним лікарем у населених пунктах Приміського та Новософіївського старостинських округів.

Питання – сфери освіти та культури. Одне із яких буде може бути стимулом вчителям та учням-переможцям III - IV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін та II-III етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України, обласного і всеукраїнського етапів конкурсів, у вигляді грошової винагороди, які здійснюватимуться Покровською сільською радою

Знову піднімалося та обговорювалося питання водопостачання населених пунктів села Капулівка та села Олексіївка. З цього приводу затверджено виділення коштів на розробку проєкту та подальшого будівництва укріплення греблі між селами Капулівка та Олексіївка для збереження водного балансу та забезпечення населення цих сіл технічною водою.

На порядку денному стояло питання про перейменування назв вулиць та парків населених пунктів Покровської сільської ради з метою приведення їх назв у відповідність із стандартами державної мови. Тут депутати проінформують та обговорять запропоновані назви вулиць із жителями тих сіл, в яких буде проведено перейменування.

По всіх питаннях порядку денного були ухвалені відповідні рішення.

Депутати працювали відповідально, конструктивно та злагоджено.

Працюємо далі на благо нашої громади!

Разом! Об’єднано!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь