Покровська сільська рада
Нікопольський район, Дніпропетровська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Благодійна організація «БФ «Схід-СОС», повідомляє про можливість переміщення за кордон до країн Норвегія та Данія.

Дата: 23.07.2024 13:17
Кількість переглядів: 88

Фото без опису

Шановні жителі Покровської сільської громади!

Відповідно до пропозиції Благодійної організації «БФ «Схід-СОС», повідомляємо вам інформацію, про можливість переміщення за кордон до країн Норвегія та Данія.

Програма безкоштовна.

Обов’язковою умовою виїзду є наявність закордонного паспорту, та люди які  не перебували за кордоном в країнах Євросоюзу та не отримували виплати від країн Євросоюзу  в період дії воєнного стану в Україні. 

Програма діє для літніх людей  (60+) та осіб з інвалідністю .

Безоплатний трансфер організовується маршрутом Дніпро-Польща-Норвегія та Дніпро-Польща-Данія. Після прибуття поселення на карантин у розподільчі шелтер, оформлення виплати в перший місяць.

Варіанти проживання: самостійне або в закладі (в залежності від спроможності людини).

Право на проживання в Норвегії та Данії дають спочатку на  три роки з можливістю продовження або до закінчення воєнного стану в Україні або пожиттєво.

За інформацією координаторів проєкту після виїзду до кран Норвегія та Данія приймаюча сторона буде перевіряти по базі даних кожну евакуйовану особу. Якщо виявиться, що особа вже отримувала прихисток та виплати від країн Євросоюзу, такій особі буде відмовлено у наданні прихистку.

Окрім того, повідомляємо, що маршрут до Норвегії та Данії має складну та дороговартісну логістику, у тому числі авіасполучення. Фінансові виплати покривають координатори проєкту – благодійні фонди та організації. Тому, звертайтеся з даного питання лише у випадку остаточного прийняття рішення про виїзд.

 

Данні оновлюємо до Департаменту соціального захисту населення Дніпропетровської ОДА щовівторка, тому попередньо звертайтеся до відділу охорони здоров’я та соціального захисту населення Покровської сільської ради за телефоном: 0957978313 Інна Шестак.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь